Άγριο έγκλημα στις Σπέτσες – Τι λέει ο αντιδήμαρχος του νησιού

Συγκλονίζει η δολοφονία ενός 26χρονου το βράδυ του Σαββάτου, στις Σπέτσες.

Το φονικό με θύμα έναν 26χρονο μόνιμο κάτοικο Σπετσών και φερόμενο ως δράστη 22χρονο γιο καθηγητή του ΕΜΠ συγκλονίζει την τοπική κοινωνία στο νησί του Αργοσαρωνικού που αναζητά απαντήσεις.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο αντιδήμαρχος Σπετσών κ. Σπύρος Φαρδέλος ανέφερε πως το θύμα ήταν συγγενικό του πρόσωπο. Για τον φερόμενο ως δράστη είπε ότι μένει στην Αθήνα αλλά η οικογένειά του έχει εξοχική κατοικία εδώ και πολλά χρόνια στο νησί και βρισκόταν εκεί για να περάσει το διάστημα της καραντίνας.

«Είναι ένα τραγικό γεγονός για το νησί, που έχει συγκλονιστεί και έχει παγώσει» ανέφερε ο κ. Φαρδέλος, συμπληρώνοντας ότι «ίσως οι δύο νέοι να λογόφεραν για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζουμε και δυστυχώς έφθασε ο ένας να προβεί σε αυτήν την ενέργεια».

«Από ό,τι μαθαίνω έκαναν παρέα, ήταν φίλοι», «δεν γνωρίζουμε κάτω από ποιες συνθήκες φθάσαμε σε αυτό το κακό», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του κ. Φαρδέλου δύο άλλοι κάτοικοι του νησιού πήγαν στην Αστυνομία και έκαναν την καταγγελία και έτσι συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης.

Ο κ. Φαρδέλος βρέθηκε μάλιστα στο πολυδύναμο ιατρείο λίγα λεπτά αφότου κατέληξε το θύμα και όπως περιγράφει, κατάλαβε ότι μάλλον δεν πρόκειται για τροχαίο, αφού ο άτυχος 26χρονος θα είχε σε αυτήν την περίπτωση εκδορές και μώλωπες.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, ο 22χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου όταν στην αστυνομία έφτασε η καταγγελία ότι στην περιοχή Άγιοι Ανάργυροι έχει σημειωθεί τροχαίο και ένα άτομο είναι αβοήθητο στην άσφαλτο.

Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο εντοπίζοντας τον 26χρονο βαριά τραυματισμένο. Αμέσως τον μετέφεραν στο πολυδύναμο ιατρείο του νησιού όπου μετα από περίπου μια ώρα ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή. Εκεί διαπιστώθηκε όμως ότι ο 26χρονος ήταν μαχαιρωμένος με όλη την υπόθεση πλέον να παίρνει άλλη τροπή.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, αιτία θανάτου είναι ότι είχε βαριά κάκωση κοιλίας δια τέμνοντος οργάνου.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΠΕΤΣΕΣ

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γερμανία: Πρώτο κόμμα το CDU/CSU σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Προβάδισμα του CDU/CSU δείχνουν τα πρώτα exit polls – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Η ετυμηγορία της κάλπης – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Ο απεσταλμένος του Τραμπ στην Ουκρανία αναμένει να υπογραφεί αυτή την εβδομάδα η συμφωνία για τα ουκρανικά ορυκτά
23 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλεία: Μεθυσμένος οδηγούσε με τον 4χρονο γιο του στην αγκαλιά – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το παιδί
23 Φεβρουαρίου, 2025
«Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα – Έβλεπα το ταβάνι κι έκλαιγα»: Συγκλονίζουν τα θύματα του γυναικολόγου στη Ρόδο
23 Φεβρουαρίου, 2025
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου: «Σύντομα μπορούμε να έχουμε τη λύση του μυστηρίου – “Κλειδί” ο ιατρικός φάκελος»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανατροπή στην υπόθεση»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκινούν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης
23 Φεβρουαρίου, 2025
Φον ντερ Λάιεν: «Έγινε απολογισμός με τους Στάρμερ και Μακρόν για τις επαφές τους με την Ουάσινγκτον»
23 Φεβρουαρίου, 2025