Άγριο έγκλημα: Του έκοψαν το χαρτζιλίκι κι αυτός σκότωσε και τεμάχισε τους γονείς του (pic)

Με ειδεχθή τρόπο δολοφόνησε τους γονείς του Τζόελ Γκάι Τζούνιορ επειδή του είπαν ότι θα σταματούσαν να πληρώνουν τους λογαριασμούς του και θα του έκοβαν το χαρτζιλίκι.

Oι λεπτομέρειες του φρικτού εγκλήματος, που έγιναν γνωστές κατά τη διάρκεια της δίκης, σοκάρουν. Ο Τζόελ Τζούνιορ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τους γονείς του, τους διαμέλισε και έβρασε το κεφάλι της μητέρας του. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας στο Νοξ Κάουντι του Τενεσί βρήκαν ένα «διαβολικό μείγμα ανθρώπινων λειψάνων».

Ο Τζόελ Τζούνιερ φέρεται ακόμα να προσπάθησε να διαλύσει τις σορούς των γονιών του, που βρέθηκαν τυλιγμένες σε πλαστικές σακούλες στο μπάνιο, σε οξύ.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο Γκάι σκότωσε τους γονείς του μία ημέρα αφότου εκείνοι αρνήθηκαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς του τον Νοέμβριο του 2016 και του είπαν ότι δεν είχαν πια τη δυνατότητα να τον στηρίζουν οικονομικά.

«Ήταν ότι πιο φρικτό έχω δει ποτέ στην καριέρα και τη ζωή μου» είπε μετά τη μακάβρια ανακάλυψη των σορών ο επικεφαλής αστυνομικός.

Πηγή: reader.gr