Άγριο φονικό στη Θεσσαλονίκη: Μαρτυρία ανατρέπει όσα ξέραμε

Μία νέα μαρτυρία, ανατρέπει τα όσα γνωρίζαμε ως τώρα για το άγριο φονικό στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, που επικαλείται μαρτυρία συγγενή και γείτονα της οικογένειας, ο 63χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του γιου του, φέρεται να είχε βιαιοπραγήσει εναντίον του γιου του και στο παρελθόν.

Οι ίδιες πληροφορίες που προκύπτουν από τη συγκεκριμένη μαρτυρία αναφέρουν ότι ο άντρας φέρεται να είχε βιαιοπραγήσει και εναντίον της γυναίκας του.

«Ο πατέρας έπινε και πίνει αλκοόλ. Είναι βίαιος άνθρωπος και έχει ιστορικό βίας. Με τον άνδρα που δολοφονήθηκε, σχεδόν μεγαλώσαμε μαζί.

Όταν ήταν μικρό παιδί και πηγαίναμε δημοτικό και παίζαμε μπάλα, κρυφτό κτλ, όταν γυρίζαμε σπίτι, η μάνα του τον «μάζευε» στο σπίτι και τον “σκότωνε” στο ξύλο. Και η μάνα του και ο πατέρας του. Όταν ήταν το παιδί μικρό, έξω από το σπίτι ακουγόταν “ουρλιαχτά”.

Μεγάλωσε με απίστευτο ξύλο, με απίστευτη κακοποίηση. Τα τελευταία 10-15 χρόνια έπαιρνε ψυχοφάρμακα, γιατί είχε ψυχολογικά προβλήματα από το ξύλο που έτρωγε μικρός», υποστήριξε, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ που επικαλείται την ίδια μαρτυρία.

Δεν ήταν ναρκομανής

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα που επικαλείται το Μέσο, ο 32χρονος δεν έπαιρνε ναρκωτικά, όπως υποστήριξαν διάφορα άτομα.

«Ναρκωτικά το παιδί δεν έπαιρνε. Όταν ήταν στην εφηβεία, μπορεί να κάπνιζε 2-3 τσιγαριλίκια. Έκανε λίγο την «αλητεία» της εφηβείας, όπως έκαναν τόσα άλλα παιδιά. Ναρκομανής όμως δεν ήταν. Πρέζα δεν δοκίμασε ποτέ. Χθες μίλησα με το παιδί που είχε “κολλητό” στη διάρκεια της εφηβείας, να τον ρωτήσω για όσα ακούστηκαν.

Μου λέει, άντε να κάπνιζε κάνα τσιγαριλίκι, ή να δοκίμασε κανένα άλλο από τα χάπια, γιατί τον έβαλαν. Τον κορόιδευαν, του έκαναν μπούλινγκ και στο σχολείο και στο σπίτι. Καταλαβαίνετε γιατί παιδί μιλάμε; Με ψυχολογικά προβλήματα. Με ναρκωτικά ξαναλέω και επιμένω, πως το παιδί δεν είχε θέμα» φέρεται να επισημαίνει ο συγγενής.

Ο ίδιος φέρεται να προσθέτει πως αν ο 32χρονος ήταν χρόνιος χρήστης ναρκωτικών, δεν θα μπορούσε να έχει τόσο βάρος.

«Και αν έπαιρνε ηρωίνη και ήταν εξαρτημένος, πως γίνεται να ήταν 100 κιλά; Έχετε δει πολλές φορές τοξικομανή έτσι;» διερωτάται, λέγοντας ότι ο 32χρονος είχε τα παραπάνω κιλά λόγω της καθιστικής ζωής και των ψυχοφαρμάκων.

«Βίαιος δεν ήταν ο Σάκης, αλλά ο πατέρας του»

Με βάση τα όσα φέρεται να υποστηρίζει ο συγγενής, ο 63χρονος πατέρας δεν ήταν ο «οικογενειάρχης» που κάποιοι πίστευαν ότι είναι, καθώς έπινε και ασκούσε βία και στη γυναίκα του και στον γιο του, χωρίς ευτυχώς να πειράζει την κόρη του, την αδελφή του Σάκη.

«Η μητέρα είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας από το «ξύλο» που είχε φάει από τον πατέρα. Τη σώσανε οι γείτονες. Ένα, δύο χρόνια, πριν.. Δεν θυμάμαι ακριβώς και δεν θέλω να πω ψέματα για το πότε. Παρόλα αυτά είναι αληθές. Νομίζω με φάρμακα είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει και την είχε σώσει γειτόνισσα (αναφέρει όνομα)» φέρεται να υποστηρίζει ο μάρτυρας.

Ο ίδιος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δηλώνει πως ο 63χρονος ήταν πολύ δύσκολος χαρακτήρας και είχε μαλώσει με πολλούς συγγενείς και γείτονες.

«Είχε να μιλήσει 20 χρόνια με τον αδελφό του. Είχε μαλώσει για κληρονομικά και από τότε δεν είχε επικοινωνία. Με τον πρώτο του ξάδελφο δεν μιλούσε. “Σκοτωμένος “με πολλούς ήταν, με γείτονες, με συγγενείς. Με εμένα, ένα “γεια” είχε στη γειτονιά.

Ο γιος δεν ήταν ποτέ βίαιος. Δεν είχε πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή του. Φοβισμένο παιδί ήταν, με ανασφάλειες και πολλά ψυχολογικά προβλήματα. Στο παρελθόν δεν είχε σηκώσει ποτέ χέρι σε κανέναν. Ούτε στους γονείς του» φέρεται να αναφέρει.