Άγριο φονικό στις Μοίρες: Η γυναίκα του θύματος σπάει τη σιωπή της

Επτά μάρτυρες έχουν περιγράψει στην αστυνομία πώς έγινε το φονικό στις Μοίρες.

Ο κατηγορούμενος γυμναστής, απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ και μετεκπαιδευτής στην Ειδική Αγωγή, αποκάλυψε στις αρχές το πρόβλημα που έχει με το αλκοόλ και κατά συνέπεια αποδίδει εκεί και το φονικό με θύμα τον σπιτονοικοκύρη της εν διαστάσει συζύγου του.

Παραδέχεται ότι είναι σε διάσταση λόγω προβλημάτων που ο ίδιος δημιούργησε και αναφέρει:

«Δεν θυμάμαι μία ημέρα από τη ζωή μου τα τελευταία τέσσερα με πέντε χρόνια να είμαι νηφάλιος. Είμαι, δηλαδή, ένα κινητό ζόμπι. Οι αστυνομικοί με συνέλαβαν λέγοντάς μου ότι σκότωσα άνθρωπο. Πραγματικά, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου δεν μπορούσα να πιστέψω ότι από τα χέρια μου αφαιρέθηκε μία ανθρώπινη ζωή. Ακόμα και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ανακαλέσω στη μνήμη του τίποτα από την ημέρα του εγκλήματος».

«Ούτως ή άλλως τη ζωή μου την κατέστρεψα. Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του θύματος, τον οποίο ούτε την όψη δεν γνώριζα. Το όπλο το είχα αγοράσει πριν από δέκα χρόνια από έναν αλλοδαπό μαζί με τις σφαίρες και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά», δήλωσε ο κατηγορούμενος για το τραγικό περιστατικό στις Μοίρες.

Ζητά επίσης να εξεταστεί από ψυχίατρο για το χρόνιο, όπως ισχυρίζεται, πρόβλημα που έχει με το αλκοόλ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις χθες το βράδυ στα κρατητήρια συνειδητοποίησε ότι έχει αφαιρέσει μία ανθρώπινη ζωή.

Τι δήλωσε η γυναίκα του θύματος

Η γυναίκα του θύματος, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο τραυματισμένη, μίλησε στο STAR:

«Βγήκαμε έξω, δεν τον γνωρίζαμε ποιος ήτανε. Μας ρώτησε αν η γυναίκα που μένει πάνω αν είναι καλή. Λέω καλή είναι η γυναίκα που μένει πάνω. Λέει σας δημιουργεί πρόβλημα; Λέω όχι. Λέει πληρώνει το ενοίκιο; Βέβαια. Και τι πληρώνει; Λέω συγνώμη του λέμε εμείς με μία φωνή με τον άντρα μου αυτό είναι δικό μας θέμα και Μπαμ βγάζει το πιστόλι και μας πυροβολεί».

-Ad-