Άγριο ξύλο στο Λαγανά μεταξύ Βρετανών τουριστών (video)

Τα επεισόδια με ξυλοδαρμούς και βιαιοπραγίες στον Λαγανά Ζακύνθου τείνουν να μετατραπούν σε ένα καθημερινό θλιβερό φαινόμενο.

Καθημερινό φαινόμενο τείνουν να εξελιχθούν τπου λαμβάνουν χώρα στον Λαγανά της Ζακύνθου, μετά τα μεσάνυχτα όταν και κλείνουν τα μαγαζιά λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Όπως μετέδωσε το zantereport.gr το νέο… επεισόδιο παίχτηκε τα ξημερώματα, όταν μία ομάδα Βρετανών άρχισε να τσακώνεται με έναν συμπατριώτη τους.

Κουβέντα στην κουβέντα, η κατάσταση ξέφυγε λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ που είχε προηγηθεί, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να πέφτει στο έδαφος, σχεδόν αναίσθητος από το ξύλο που είχε δεχθεί.

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες, ένας τουρίστας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, καθώς έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το τοπικό site, συνεχίζεται ο μεταμεσονύχτιος συνωστισμός στην παραλία του Λαγανά, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και μετά το κλείσιμο των κλαμπ και των μπαρ της περιοχής. Οι νεαροί τουρίστες προμηθεύονται αλκοόλ από κάβες και συνεχίζουν την διασκέδασή τους, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας και ανεξέλεγκτα στην παραλία, την οποία και αφήνουν γεμάτη σκουπίδια, μπουκάλια, κάποια από αυτά σπασμένα και κουτιά αναψυκτικών.