Άγριος καυγάς Χουλιάρα -Τσελέντη για τον σεισμό στην Κεφαλλονιά (pics)

Οι σεισμολόγοι, Άκης Τσελέντης και Γεράσιμος Χουλιάρας, βρίσκονται σε κόντρα με αφορμή τον σεισμό που έγινε στην Κεφαλονιά τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η διαδικτυακή κόντρα ξέσπασε στο Facebook και την ανακοίνωσε ουσιαστικά ο Γεράσιμος Χουλιάρας, ο οποίος ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους ότι ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Ακης Τσελέντης, τον «μπλόκαρε» λόγω «επιστημονικής διαφωνίας», πιθανότατα με αφορμή τον πρωινό σεισμό στην Κεφαλονιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Χουλιάρας ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό πως «Φίλοι μου σας ενημερώνω ότι μόλις με μπλόκαρε από φίλο του στο Facebook ο διευθυντής μου, Άκης Τσελέντης, λόγω επιστημονικής διαφωνίας λέει… Εγώ δημόσιες και βιαστικές εκτιμήσεις με σκοπό την δημοσιότητα και τις δημόσιες σχέσεις δεν αναρτώ, συνεχίζω την δουλειά μου και δεν έχω να αλλάξω τίποτα ούτε με απασχολεί το σημερινό πρόβλημα που προέκυψε στον Άκη, δικός του είναι ο λογαριασμός και τον κάνει ό,τι θέλει με τους φίλους, συντοπίτες, πολιτικούς και ψηφοφόρους του, καλή του συνέχεια».

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1019507038436084&id=100011303911235

Λίγο νωρίτερα, ο Γεράσιμος Χουλιάρας είχε δημοσιεύσει την τελευταία ανάρτηση που είχε κάνει ο Άκης Τσελέντης για τον σεισμό στην Κεφαλονιά τα ξημερώματα της Κυριακής, γράφοντας «ασχολίαστο»…

Ο Άκης Τσελέντης έκανε το πρωί μια ανάρτηση για τον σεισμό στην Κεφαλονιά ενώ το Σάββατο είχε γράψει στο Facebook πως κάποιοι φίλοι του έχουν διαγραφεί από τον λογαριασμό του, όχι σκόπιμα αλλά λόγω ενός ειδικού λογισμικού που έχει εγκαταστήσει…

https://www.facebook.com/Prof.Akis.Tselentis/posts/2716960131703459

-Ad-