Καυγάς Πολάκη-Κουρτάκη σε αεροπλάνο: «Πολιτική ντροπή της Κρήτης – Σίχαμα της δημοσιογραφίας»

Ο Εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης και ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης συναντήθηκαν τυχαία σε πτήση από τα Χανιά στην Αθήνα, με τους δύο άνδρες να περιγράφουν την… άγρια κόντρα τους.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος σε ανάρτησή του στο Facebook, «επιστρέφοντας από τα αγαπημένα μου Χανιά, είχα (τελικά) την τύχη να συνταξιδεύω με την πολιτική ντροπή της Κρήτης, τον καθρέπτη του Τσίπρα, Παύλο Πολάκη. Όταν μπήκα στο αεροπλάνο, διαπίστωσα ότι καθόμασταν σε διπλανή θέση. Μάλιστα επειδή είχε κάτσει, έπρεπε να σηκωθεί προκειμένου να καθίσουμε με την σύζυγο μου. «Εσύ είσαι ο Κουρτάκης;». Ναι του απάντησα και από εκείνη τη στιγμή άρχισε να χυδαιολογεί, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του «πολιτικού τραμπούκου». Λες και βρισκόταν πίσω από το πληκτρολόγιο, γράφοντας στο Facebook, έλεγε κάτι ασυναρτησίες του τύπου: «ξόδεψες 1,5 εκ. ευρώ για να μην βγω βουλευτής». Φυσικά γι’ αυτόν τον τύπο, είναι αυτονόητο ότι δεν θα ξόδευα ούτε ένα ευρώ, κάτι που του το είπα κατάμουτρα», αναφέρει…

 

Η απάντηση Πολάκη

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης επιτέθηκε με σκληρό ύφος στον εκδότη των Παραπολιτικών, μέσω του προφίλ του στο Facebook.