Άγριος καβγάς σε νεκροταφείο – Αδέρφια πιάστηκαν στα χέρια

Καβγάς με πρωταγωνιστές δύο αδέρφια σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (1/11) στη Κρήτη. Το περιστατικό σημειώθηκε στο κοιμητήριο των Άνω Αρχανών και οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν ιδιαιτέρως άγριες.

Τα μέλη μίας οικογένειας, βρίστηκαν, χειροδίκησαν, όπως καταγγέλθηκε και τελικώς αλληλομηνύθηκαν, καταλήγοντας όλοι στα κρατητήρια.

Όπως μεταδίδει το creta24.gr επικαλούμενο τις σχετικές καταγγελίες που έγιναν στην υπόθεση εμπλέκονται δύο αδέρφια, η γυναίκα του ενός αδερφού και ο ανήλικος γιος του άλλου.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίστηκαν οι εμπλεκόμενοι στους αστυνομικούς, ο ένας αδερφός ηλικίας 41 ετών βρισκόταν μαζί με την 41χρονη γυναίκα του. Στον ίδιο χώρο βρισκόταν και ο 43χρονος αδερφός του πρώτου με τον 17χρονο γιο του. Άγνωστο γιατί οι συγγενείς αντάλλαξαν απειλές και ύβρεις, ενώ βιαιοπράγησε ο ένας εναντίον του άλλου.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη όλων των ενηλίκων, όχι όμως του ανήλικου.

Η μητέρα του 17χρονου κατήγγειλε πως οι συγγενείς της προσπάθησαν να πατήσουν με το αυτοκίνητο το παιδί της. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας εκ των συλληφθέντων για να του περιποιηθούν το τραύμα στο χέρι κι αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, επέστρεψε στα κρατητήρια.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γερμανία: Πρώτο κόμμα το CDU/CSU σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Προβάδισμα του CDU/CSU δείχνουν τα πρώτα exit polls – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Η ετυμηγορία της κάλπης – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Ο απεσταλμένος του Τραμπ στην Ουκρανία αναμένει να υπογραφεί αυτή την εβδομάδα η συμφωνία για τα ουκρανικά ορυκτά
23 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλεία: Μεθυσμένος οδηγούσε με τον 4χρονο γιο του στην αγκαλιά – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το παιδί
23 Φεβρουαρίου, 2025
«Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα – Έβλεπα το ταβάνι κι έκλαιγα»: Συγκλονίζουν τα θύματα του γυναικολόγου στη Ρόδο
23 Φεβρουαρίου, 2025
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου: «Σύντομα μπορούμε να έχουμε τη λύση του μυστηρίου – “Κλειδί” ο ιατρικός φάκελος»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανατροπή στην υπόθεση»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκινούν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης
23 Φεβρουαρίου, 2025
Φον ντερ Λάιεν: «Έγινε απολογισμός με τους Στάρμερ και Μακρόν για τις επαφές τους με την Ουάσινγκτον»
23 Φεβρουαρίου, 2025