Άγριος ξυλοδαρμός πρώην δημάρχου στην μέση του δρόμου

Ο τέως δήμαρχος Ραφήνας Βαγγέλης Μπουρνούς δέχθηκε κλωτσιές και χτυπήματα από οδηγό στη λεωφόρο Μαραθώνος και λίγο αργότερα, το αυτοκίνητο του άντρα που τον τραυμάτισε καταγράφεται να κάνει όπισθεν για να πάρει φόρα, με τον οδηγό αμέσως μετά να γκαζώνει και να παρασύρει τον 59χρονο πολιτικό, που είχε ήδη ειδοποιήσει την αστυνομία.

Σοκ προκαλούν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, κοντά στα ΚΤΕΟ του Γέρακα, με οδηγό που λίγο έλειψε να τραυματίσει σοβαρά τον Βαγγέλη Μπουρνούς να φεύγει από το σημείο με τη γυναίκα που τον συνόδευε και μέχρι σήμερα να μην έχει εντοπιστεί.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο πρώην δήμαρχος είναι πεσμένος στο έδαφος και πιάνει το το κεφάλι του μόλις σηκώνεται, με τους υπόλοιπους άντρες να προσπαθούν να συγκρατήσουν τον θερμόαιμο οδηγό, που όμως συνεχίζει τα χτυπήματα.

Μάλιστα, την ώρα που κρατά το κινητό του τηλέφωνο για να ειδοποιήσει την αστυνομία δέχεται κλωτσιά.

Ο πρώην δήμαρχος Ραφήνας ειδοποίησε την αστυνομία, αλλά ο άντρας που τον τραυμάτισε από τα χτυπήματα είναι αποφασισμένος να μην περιμένει. Μπήκε στο όχημα, έκανε για λίγο όπισθεν και πάτησε γκάζι.

Ο πρώην δήμαρχος ζήτησε από τον οδηγό να περιμένει την αστυνομία, ωστόσο ο ίδιος εξαφανίστηκε.

Παρά το γεγονός πως η πινακίδα του αυτοκινήτου φαίνεται στο βίντεο, όπως και το πρόσωπο του οδηγού που επιτέθηκε στον Βαγγέλη Μπουρνούς, ο ίδιος μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί.