Αίγινα: «Έχω σπασμένο μάτι και μία φωνητική χορδή», λέει η γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε μαζί με τον γιο της

Η γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε στην Αίγινα μαζί με τον γιο της μπροστά στα μάτια του εγγονού της από τρία άτομα, μίλησε για το δυσάρεστο περιστατικό και τόνισε πως 13 μήνες μετά την επίθεση δεν έχει αναρρώσει ακόμα.

Συγκεκριμένα, μίλησε στην εκπομπή «Live News» και ανέφερε πως «ήρθαν τρεις άνθρωποι, άγνωστοι προς εμάς, στο ξενοδοχείο που έχει ο γιος μου, στο πάρκινγκ και ο ένας από αυτούς, ρώτησε τον γιο μου “πού είναι η θάλασσα;” και σήκωσε ο γιος μου το χέρι να του δείξει και τον χτύπησε πολύ άσχημα και μας χτύπησαν με σιδηρογροθιές».

«Ο γιος μου έπεσε πάνω στον μικρό εγγονό που ήταν τεσσάρων χρονών μπροστά και ο άλλος χτυπούσε εμένα, είχα πέσει κάτω…», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «έχω σπασμένα το μάτι μου το αριστερό, έχω τα ζυγωματικά, τη μύτη, τη γνάθο και τον λαιμό… και από το ύψος που έπεσα κάτω, έσπασα και το κεφάλι. Ξύπνησα εγώ μετά από μέρες στην εντατική».

«Ήμουν διασωληνωμένη στο Αττικό νοσοκομείο, έπαθα δύο φορές ανακοπή, μου έχουν σπάσει την τραχεία και μία χορδή και δεν μπορώ ακόμη να μιλήσω, παρ’ όλο που έχουν περάσει 13 μήνες», πρόσθεσε στη συνέχεια.