Αίθρα Λυκουρέζου για τη συνοδό του πατέρα της: Γελοίοι είστε εσείς που κρίνετε

Η εμφάνιση, πριν από μερικές μέρες, του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με νεαρή γυναίκα στο πλευρό του, προκάλεσε πολλές συζητήσεις. Η Αίθρα Λυκουρέζου, η κόρη του από το γάμο του με την Ζωή Λάσκαρη, υπερασπίστηκε τον πατέρα της με ένα βίντεο στο TikTok αλλά τα σχόλια δεν σταμάτησαν.

Η γυναίκα με την οποία φωτογραφήθηκε σε πρόσφατη έξοδό του ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είναι η ηθοποιός Τζένη Οικονόμου. Τα σχόλια, κυρίως για τη διαφορά ηλικίας τους, συνεχίζονται κάτω από την ανάρτηση που έκανε η Αίθρα Λυκουρέζου, η οποία απάντησε σε έντονο ύφος σε όσους κακολογούν τον πατέρα της.

«Τώρα στα 90 σου θέλεις μια συντροφιά, τι ντροπή ε; Τι ντροπή να θες μια συντροφιά ενώ είσαι 90 ετών», είχε αναφέρει, μεταξύ πολλών άλλων, η Αίθρα Λυκουρέζου στο βίντεό της.

Κάτω από εκείνη την ανάρτησή της, τα σχόλια ήταν πολλά και επικριτικά για τον γνωστό ποινικολόγο.

«Η συντροφιά είναι ό,τι καλύτερο, 90 με 50 είναι όλα οκ και έχει νόημα η συντροφιά, 90 με 30 είναι άσχημο. Δεν κρίνεται σαν άνθρωπος αλλά σαν φωτό» ήταν ένα από τα σχόλια, στα οποία απάντησε η Αίθρα Λυκουρέζου.

«Ποιος είπε ότι είναι 30 μωρέ; Σταματήστε πια. Άσχημο είναι για τον καθένα να πιέζεται και να μην κάνει αυτό που νιώθει. Αρκετά με τα ψεύτικα πρέπει».

«Έχεις δίκιο, όταν έχεις κάνει τόσα πολλά δικαιούσαι να γίνεσαι στα 90 γελοίος», σχολίασε κάποιος, με την Αίθρα Λυκουρέζου να ξεσπά: «Δικαιούσαι να κάνεις ό,τι γουστάρεις για την πάρτη σου! Γελοίοι είστε εσείς που κρίνετε!».

«Εγώ νόμιζα ότι είναι η κοπέλα που προσέχει το γεροντάκι», ήταν άλλο ειρωνικό σχόλιο, με την Αίθρα Λυκουρέζου να απαντά ξανά: «Ε ναι, τον προσέχει, πάλι καλά!».