Ακρίτα για νεκρό βρέφος: «Συγγνώμη από τα ρατσιστόμουτρα που κόψαμε το λιντσάρισμα»

Για τα όσα έχουν γίνει στην υπόθεση του νεκρού βρέφου από την Συρία, τοποθετήθηκε η Έλενα Ακρίτα.

Η Έλενα Ακρίτα αναφέρθηκε στο θέμα του νεκρού βρέφους από τη Συρία στο Παίδων το οποίο εξελίχθηκε σε θρίλερ καθώς στην αρχή εκφράστηκε η άποψη περί σεξουαλικής κακοποίησης, κάτι που ανέφερε και ένας από τους ιατροδικαστές που διενήργησαν τη νεκροτομή χτες.

Η εκδοχή αυτή φάνηκε πως ανατράπηκε και από την επίσημη έκθεση νεκροτομής, η οποία υποβλήθηκε γραπτώς σήμερα το μεσημέρι, στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Η Έλενα Ακρίτα έγραψε:

«Από χτες έχουν βγει από τον πάτο του υπονόμου κάτι δυσώδη, απροσδιόριστα όντα που χυδαιολογούν και καταριούνται επειδή μερικοί από μας ως δημοσιογράφοι αλλά και ως άνθρωποι, συστήσαμε ψυχραιμία και υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί το πόρισμα για το βρέφος.

Σήμερα ο πατέρας επέστρεψε από το αστυνομικό τμήμα στο σπίτι του για να θάψει το μωράκι του. Σκέψου να χάνεις το παιδί σου και να σε λιθοβολούν ως βιαστή και βασανιστή του, μόνο και μόνο επειδή δεν γεννήθηκες Έλληνας. Διότι περί αυτού πρόκειται, μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας.

Σε όλα αυτά τα ρατσιστόμουτρα πρώτον να ζητήσω συγγνωμη που τούς κόψαμε το λυντσάρισμα πάνω στο καλύτερο. Και δεύτερον να τους ενημερώσω πως ο υπόνομος τους καλεί εσπευσμένα να επιστρέψουν στον πάτο του.

Καλή κατάδυση στον βούρκο να ευχηθώ ολόψυχα.

Edit. Οι ίδιες αμοιβάδες τώρα ισχυρίζονται πως ο πατέρας βίασε το βρέφος, αλλά οι αρχές πήγαν λέει…να το κουκουλώσουν. Διότι στην Ελλάδα ως γνωστόν η Εξουσία (ιατροδικαστική, δημοσιογραφική, αστυνομική) βρίσκεται στο πλευρό του πρόσφυγα και του μετανάστη. Στα όπα όπα τους έχουν, μάλλον θα τους δωροδόκησε ο Συριος ο ζάπλουτος. Άιντε….δεν λέω γίδια γιατί τα σέβομαι.»

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10157439609499177