SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÐÁÏ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÓÙÔÇÑÇÓ ÄÇÌÇÔÑÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)

Αξίζει ο άσος στο Περιστέρι

Εν μέσω πανδημίας και Lockdown, η Super League επιστρέφει, με όλα τα ματς να γίνονται κανονικά, για το εγχώριο πρωτάθλημά μας. Φυσικά, ξεχωρίζει το ντέρμπι των… λαβωμένων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού σήμερα, το οποίο είναι αρκετά ριψοκίνδυνο για προβλέψεις.

Εμείς θα σταθούμε στο παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο του Ατρομήτου στο Περιστέρι, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Απόλλωνα Σμύρνης, δυο παραδοσιακές δυνάμεις της Αττικής.

Μάθε τα πάντα για Stoiximan

Πάμε να αναλύσουμε το ματς:

Ατρόμητος: Μπορεί δυο εβδομάδες να πέρασαν από την μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως ο Ατρόμητος έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο λίγες ημέρες αργότερα και σε φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό, τον οποίο «φιλοδώρησε» με 5 τέρματα. Μπορεί να ήταν φιλικό, βέβαια, όμως η εικόνα της ομάδας του Κάναντι ήταν πολύ καλή και η όρεξη από τους παίκτες πολλή μεγάλη.  Ο σύλλογος, έστω και με 1-2 ματς παραπάνω από τους ανταγωνιστές του, έχει μπει στην πρώτη 6άδα και ο στόχος είναι να μείνει εκεί μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου. Για το λόγο αυτό, ματς όπως αυτό με τον Απόλλωνα εντός έδρας, οφείλουν να είναι κερδισμένα στην τελική «σούμα».

Απόλλων Σμ.: Μπορεί να έχει μόλις μια νίκη στην επιστροφή του στα μεγάλα «σαλόνια», όμως ο Απόλλωνας είναι ανταγωνιστικός σε όλα του τα παιχνίδια μέχρι ώρας, παρά τις ήττες στο τέλος. Η ομάδα από τη Ριζούπολη δείχνει, όμως, να μην έχει αυτό το κάτι παραπάνω που θα χρειαστεί για να πάρει βαθμούς στα ματς της και θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια μέχρι το τελικό σφύριγμα. Το ματς στο Περιστέρι είναι δύσκολο και ο Γιώργος Παράσχος πρέπει να βρει έναν τρόπο στην τακτική να σταματήσει τους γηπεδούχους, οι οποίοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η εικόνα του Ατρομήτου εδώ και 2 εβδομάδες μας δείχνει πως γίνεται ουσιαστική δουλειά στο Περιστέρι και οι φιλοδοξίες έχουν ανανεωθεί για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Απόλλωνας έχει δουλειά ακόμα για να μπορέσει να φτάσει σε επίπεδο Super League 1, πάμε με τον άσο του 1.85 από τον Stoiximan.