Αλ. Φλαμπουράρης: Καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά για να λάμψει η αλήθεια

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσαν στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλειο Πλιώτα οι Αλέκος Φλαμπουράρης, Αλέξης Χαρίτσης και Σταύρος Αραχωβίτης μετά την προσπάθεια εμπλοκής τους σε σκάνδαλο με φόντο την επιχείρηση Folli Follie με βάση ένα email ενός συνεργάτη της επιχείρησης.

Οι τρεις πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή δήλωσαν πως δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση ότι δεν γνωρίζουν τους ιδιοκτήτες της εν λόγω επιχείρησης και ανακοίνωσαν ότι επρόκειτο να κινηθούν νομικά μετά την πολιτική αξιοποίηση της υπόθεσης από την Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση.

Σε δηλώσεις του από τον Άρειο Πάγο ο Αλέκος Φλαμπουράρης τόνισε ότι «καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά για να λάμψει η αλήθεια. Να αποδειχτεί ότι η προσπάθεια κατασυκοφάντησης των προσώπων μας γίνεται για να θίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».

Και συμπλήρωσε: «Κατά την εκτίμησή μου, αλλά νομίζω και της πλειοψηφίας του κόσμου, αυτή η προσπάθεια γίνεται σε συνεργασία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με κρυφούς ή φανερούς κύκλους με στόχο να συκοφαντήσουν την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επί τεσσεράμιση χρόνια. Αυτό θα αποδειχθεί και εδώ. Έχει ήδη φανεί πως θα πέσει στο κενό η προσπάθεια αυτών των σκοτεινών κύκλων».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Αλέκος Φλαμπουράρης: