Αλ. Νικολαΐδης: «Ο Άδ. Γεωργιάδης ας ζητήσει τα ρέστα από τον κ. Μητσοτάκη και όσους τετραπλασίασαν σε ένα χρόνο τους ανθρώπους που βρίσκονται στη Μόρια»

«Ο κ. Γεωργιάδης αντί να γυρνά τα κανάλια και να δηλητηριάζει με ακροδεξιές κορώνες μήπως και κατευνάσει την κατακραυγή για το χάος που έχει δημιουργήσει η κυβέρνησή του για τους νησιώτες και την πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση για πρόσφυγες και μετανάστες, ας ζητήσει τα ρέστα από τον κ. Μητσοτάκη και όσους τετραπλασίασαν σε ένα χρόνο τους ανθρώπους που βρίσκονται στη Μόρια».

Αυτό αναφέρει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Νικολαΐδης με αφορμή δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων στον Σκάι. Ο κ. Νικολαΐδης, προσθέτει ότι ο κ. Γεωργιάδης «αντί να ζητά συγγνώμη από εκδότες για το τι ψηφίζουν βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ας επιχειρήσει να κάνει κάτι χρήσιμο τουλάχιστον».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
H UEFA διατηρεί τις παρατάσεις και τη νέα σεζόν
9 Απριλίου, 2025
Μεθυσμένος στην προπόνηση της Σέρο Πορτένιο ο Αραούχο
9 Απριλίου, 2025
Τραγωδία στην Εύβοια: Ένας νεκρός και 4 τραυματίες μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων
9 Απριλίου, 2025
Τραμπ: Συμφωνώ με την πρόταση Μητσοτάκη
9 Απριλίου, 2025
Παπαθανάσης: Η μετάβαση στην πράσινη οικονομία απαιτεί στρατηγικές επενδύσεις και τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία
9 Απριλίου, 2025
Δασμοί Τραμπ: Η Tata Steel θα απολύσει 1.600 εργαζομένους από τη χαλυβουργία του Εϊμόιντεν
9 Απριλίου, 2025
Με Φουρνιέ ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μακάμπι
9 Απριλίου, 2025
Πιερρακάκης: Ρεκόρ στις φορολογικές δηλώσεις
9 Απριλίου, 2025
Ο Πιτ Μπεστ αποχωρεί από τη μουσική σκηνή
9 Απριλίου, 2025
ΕΟΔΑΣΑΑΜ: Οι δημόσιες τοποθετήσεις σε ΜΜΕ αδικούν την αξιόλογη δουλειά 18 μηνών
9 Απριλίου, 2025