Αλ. Τσίπρας: «Kαλοδεχούμενες οι εκλογές για να γλιτώσει η χώρα»

Οι εκλογές θα είναι καλοδεχούμενες για να γλιτώσει η χώρα από τα χειρότερα είπε το βράδυ από την Σπάρτη ο Αλέξης Τσίπρας προβλέποντας για μία ακόμη φορά το τελευταίο διάστημα πως την πρόωρη κάλπη θα την επιδιώξει ο κ. Μητσοτάκης μπροστά στα αδιέξοδά του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε απευθυνόμενος στο κοινό του, πως εάν ήταν άλλος στην θέση του με τόσα ευτράπελα και διαψεύσεις προσδοκιών θα ζητούσε εκλογές, όμως «δεν θα αντιγράψω τον κ. Μητσοτάκη , καθώς έτσι όπως πάνε τα πράγματα δεν θα κληθώ εγώ να τίς ζητήσω, θα τις ζητήσει ο ίδιος».

Ιδιαίτερα επικριτικός εμφανίστηκε για το θέμα της πρώτης κατοικίας μετά τις τελευταίες δηλώσεις Γεωργιάδη: Ο αρμόδιος υπουργός είπε να μην χαλάμε τις καρδιές μας, από 1η ΜαΪου πλειστηριασμοί.Έταζε μπουλτόζες για το Ελληνικό αλλά η μόνη μπουλντόζα που φέρνει είναι αυτή που στοχεύει στην πρώτη κατοικία» είπε χαρακτηριστικά. Επιπλέον ο Αλέξης Τσίπρας προκάλεσε τον υπουργό Οικονομίας να απαντήσει «αφού μιλάει το κόμμα του για μπαταχτσήδες τί έκανε το κόμμα του με τα θαλασσοδάνεια που πήρε από τις τράπεζες;»