Άλεκ Μπάλντουιν: Ανατροπή με την τραγωδία – Τι του είχαν πει για το όπλο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ΝΥΤ, ο βοηθός σκηνοθέτη της ταινίας πήρε ένα όπλο και το έδωσε στον Άλεκ Μπάλντουιν φωνάζοντας ότι είναι ακίνδυνο, κάτι που θα έπρεπε να σημαίνει ότι το όπλο δεν είχε πραγματικές σφαίρες και ήταν ασφαλές για τα γυρίσματα.

Αυτό αναφέρεται σε ένορκη κατάθεση αστυνομικού που συμμετέχει στις έρευνες για το τραγικό περιστατικό.

Στην πραγματικότητα αποδείχθηκε ότι το όπλο ήταν πραγματικό και ο ηθοποιός πυροβόλησε πετυχαίνοντας τον σκηνοθέτη της ταινίας Τζόελ Σόουζα στον ώμο και την διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς στο στήθος. Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της Σάντα Φε ο Άλεκ Μπάλντουιν συνεργάστηκε πλήρως με τους ερευνητές. Δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σχετικά με τον πυροβολισμό.

Με ανάρτηση του στο Τουίτερ ο ηθοποιός δήλωσε χθες το βράδυ σοκαρισμένος και θλιμμένος για το περιστατικό. Ανέφερε συγκεκριμένα: «Δεν έχω λόγια να εκφράσω το σοκ και τη θλίψη μου για το τραγικό δυστύχημα που αφαίρεσε τη ζωή από την Χαλίνα Χάτσινς, που ήταν σύζυγος, μητέρα και συνάδελφος που όλοι μας σεβόμασταν βαθιά. Συνεργάζομαι πλήρως με την αστυνομία».
Σύμφωνα με δημοσίευμα των Λος Άντζελες Τάιμς, το απόγευμα της Παρασκευής κάποια μέλη των συνεργείων έφυγαν από τα γυρίσματα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις κακές συνθήκες εργασίας.

Η Άνγκελα Μέρκελ θα επισκεφτεί την Ελλάδα

Την Ελλάδα θα επισκεφθεί στις 28 και 29 Οκτωβρίου η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, όπως ανακοίνωσε χθες η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος στο Βερολίνο. Το βράδυ της Πέμπτης η καγκελάριος θα δειπνήσει με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ την Παρασκευή θα συναντηθεί με νέους, με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και στη συνέχεια με τον πρωθυπουργό.

Η επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας περιοδείας που κάνει σε μια σειρά από χώρες, που όμως δεν έχουν εθιμοτυπικό χαρακτήρα και παντού γίνονται συζητήσεις για θέματα της τρέχουσας πολιτικής. Στην Αθήνα η Μέρκελ αναμένεται να συζητήσει τις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία, το Κυπριακό και το προσφυγικό και την οικονομική συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας.

Οι εικόνες που βλέπουμε είναι από βίντεο που έπαιξε χθες στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ όπου οι ηγέτες χειροκρότησαν όρθιοι την Άγκελα Μέρκελ στην τελευταία της, 107η σύνοδο μετά από 16 χρόνια στην εξουσία.

Βρέθηκαν τα λείψανα του συντρόφου της Γκάμπι Πετίτο

Ένα μήνα μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του, το FBI επιβεβαίωσε ότι τα λείψανα που βρέθηκαν σε εθνικό δρυμό της Φλόριντα, ανήκουν στον Μπράγιαν Λόντρι.
Οι ερευνητές βρήκαν κάτι που έμοιαζε με λείψανα μαζί με ένα σακίδιο και ένα τετράδιο που ανήκαν στον Μπράγιαν Λοντρι. Τα αντικείμενα βρέθηκαν σε σημείο το οποίο μέχρι πρότινος ήταν πλημμυρισμένο με νερό.

Το κρανίο και οστά βρέθηκαν σε περιοχή που είναι γεμάτη με κροταλίες και αλιγάτορες. Ο Μπράγιαν Λόντρι ήταν αρραβωνιαστικός της Γκάμπι Πετίτο, που βρέθηκε νεκρή στις 19 Σεπτεμβρίου.

Μυστήριο καλύπτει τους δύο θανάτους. Η 22χρονη Γκάμπι και ο 23χρονος Μπράγιαν πέρασαν το καλοκαίρι ταξιδεύοντας σε εθνικά πάρκα των Ηνωμένων Πολιτειών με ένα τροχόσπιτο. Όπως αποκάλυψαν κάμερες αστυνομικών, το ζευγάρι καυγάδιζε συχνά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ο Μπράγιαν εξαφανίστηκε δύο ημέρες αφού οι γονείς της Γκάμπι δήλωσαν την εξαφάνιση της στις 11 Σεπτεμβρίου. Εναντίον του Λόντρι δεν είχαν απαγγελθεί κατηγορίες σχετικά με τη δολοφονία της Πετίτο όμως το FBI είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης του για χρήση της τραπεζικής της κάρτας μετά το θάνατο της.