Αλέκος Συσσοβίτης: Έπαθα κρίση πανικού, φοβήθηκα μήπως αποκτήσω το πρόβλημα της μητέρας μου

Ο αγαπημένος ηθοποιός Αλέκος Συσσοβίτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Αργά της Αθηναΐδας Νέγκα, και μεταξύ άλλων, μίλησε και για το κίνητρο που του έδωσε το πρόβλημα ψυχικής υγείας της μητέρας του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Η μητέρα μου είχε διπολική διαταραχή. Ο διπολικός δεν έχει μέτρο στα συναισθήματά του. Αυτή τη ψυχική αστάθεια είναι πάρα πολύ δύσκολο για ένα παιδί να τη διαχειριστή, το ωριμάζει όμως και πάρα πολύ γρήγορα», ανέφερε αρχικά ο Αλέκος Συσσοβίτης.

«Δε μπορούμε να βλέπουμε μόνο τη βλάβη που παθαίνουμε από κάτι, πρέπει να δούμε και τι κερδίζουμε από αυτό, όσο παράδοξο και αν ακούγεται».

«Εμένα η μητέρα μου με αγαπούσε πάρα πολύ. Αυτό το πράγμα ήταν κίνητρο για μένα για να ασχοληθώ με την υποκριτική.

Παρατηρούσα και έψαχνα την ψυχή της μητέρας μου, καταλάβαινα ότι είμαι κομμάτι αυτού.

Ανησυχούσα μήπως αποκτήσω κι εγώ τα ίδια ψυχικά προβλήματα. Κάποια στιγμή θυμάμαι ότι με έπιασε μια κρίση πανικού.

Πράγματι ανησύχησα μήπως έχω κι εγώ μια τέτοια εξέλιξη γιατί είναι και γονιδιακό. Επίσης, επειδή η μητέρα μου πέθανε από Αλτσαχάιμερ, έχω το νου μου και σε αυτό», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τραγωδία στην άσφαλτο στο Μεσολόγγι: Νεκρός ένας 27χρονος – Σοβαρά τραυματισμένος ένας 26χρονος
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αλεξάνδρα Νίκα: «Αρκεί μία κακή στιγμή για να ανατρέψει τα πάντα» – Το πρώτο μήνυμα μετά την παράσυρση στο Κολωνάκι
12 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Κώστα Τασούλα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Εξιχνιάσθηκε διάρρηξη με τη μέθοδο του «Ριφιφί» με λεία άνω των 4.000.000 ευρώ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο καβγάς που προηγήθηκε της δολοφονίας του 59χρονου στην Πιερία – «Τον ρώτησα γιατί χάλασε τα χρήματα της βάφτισης»
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Χρυσός» στο Ντουμπάι ο Γκαβέλας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει ξανά μια στρατηγική πυξίδα στη βάση μιας διεκδικητικής εξωτερικής πολιτικής
12 Φεβρουαρίου, 2025
Χάρης Δούκας: «Τον Σεπτέμβριο η ανέγερση των κερκίδων του γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εχθρός της πατρίδας;
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σπαρτιάτες: Εξετάστηκαν στο Εκλογοδικείο οι προσφυγές κατά βουλευτών
12 Φεβρουαρίου, 2025