Αλέξης Τσίπρας: «Πνίγηκε» στις αγκαλιές στην Αχαΐα (pics)

Αλέξης Τσίπρας: Περιοδεία στην Αχαϊα πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στα πλαίσια της διεύρυνσης του κόμματος σε νέα μέλη.

Αλέξης Τσίπρας: Ο κ. Τσίπρας επισκέπτεται σήμερα την Ακράτα, το Αίγιο, τον Σκιαδά Τριταίας με τελευταίο σταθμό της πρώτης ημέρας την Πάτρα.

Σε κάθε στάση του ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται σε πολίτες- ψηφοφόρους του κόμματος που έχουν συγκεντρωθεί σε καφενεία και ανοιχτούς χώρους και τους απευθύνει κάλεσμα να συμμετάσχουν στο νέο εγχείρημα.

Οπως ανέφερε «μαζί με τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να δημιουργήσουμε ένα κόμμα που θα λειτουργεί δημοκρατικά, συλλογικά, συμμετοχικά και που θα μπορέσει να ακολουθήσει μια πολιτική που θα κάνει καλύτερη τη ζωή της κοινωνικής πλειοψηφίας. Αξίζει να προσπαθήσουμε για να δημιουργήσουμε μαζί την προοδευτική παράταξη της νέας εποχής.»

Ενώ σε άλλο σταθμό της περιοδείας του σημείωσε ότι η «αδιαμεσολάβητη σχέση και επικοινωνία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της κοινωνίας. Και σήμερα, από την Αχαΐα, την Ακράτα, ξεκινάμε αυτή τη μακρά.