Αλέξης Τσίπρας: Τριήμερη επίσκεψη στο Παρίσι

Τριήμερη επίσκεψη στο Παρίσι θα πραγματοποιήσει από αύριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τη συμμετοχή του στα εγκαίνια της νέας έδρας Δημοσίου Χρέους του Πανεπιστημίου Sciences Po.

Αναλυτικά, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αύριο το απόγευμα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συναντηθεί με τον τέως Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ και στη συνέχεια θα συμμετάσχει σε δείπνο των διοργανωτών της εκδήλωσης εγκαινίων της έδρας Δημοσίου Χρέους του Πανεπιστημίου Sciences Po, προς τιμήν του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με την παρουσία διανοουμένων και ακαδημαϊκών, επιχειρηματιών και opinion makers.

Την Τετάρτη το μεσημέρι θα γευματίσει με τον απερχόμενο επίτροπο οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί και το απόγευμα θα συναντηθεί με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Sciences Po, Ενρίκο Λέτα, και τον πρόεδρο έδρας Δημοσίου Χρέους, Φρεντερίκ Μιόν.

Στις 17:15 τοπική ώρα, θα απευθύνει ομιλία στην εκδήλωση εγκαινίων έδρας δημοσίου χρέους της σχολής, με τίτλο «Μαθήματα από την Ελλάδα: συζήτηση με τον Αλέξη Τσίπρα». Τη συζήτηση θα διευθύνει ο πρύτανης της σχολής και πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ενρίκο Λέτα.

Στη συνέχεια, ο Αλ. Τσίπρας θα πραγματοποιήσει συνάντηση με νέους Γάλλους ακτιβιστές, καλλιτέχνες, ερευνητές, start uppers, και εκπρόσωπους της κοινωνίας των πολιτών.

Τέλος, την Πέμπτη το πρωί θα συναντηθεί με τον Γάλλο Οικονομολόγο Τομά Πικετί.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
«Σεμνότητα και αποτελεσματικότητα»: Τα μηνύματα των νέων υπουργών
15 Μαρτίου, 2025
ΟΗΕ: Ευκαιρία για ουσιαστικές συζητήσεις η Πενταμερής
15 Μαρτίου, 2025
Λευκωσία: Νεκρό βρέφος σε αυτοκίνητο – Φέρεται ότι το ξέχασε η μητέρα του
15 Μαρτίου, 2025
LIVE – Ορκίζεται η νέα κυβέρνηση – Sτο Προεδρικό οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί
15 Μαρτίου, 2025
Το Κίεβο κατέρριψε 130 ρωσικά drones κατά τη διάρκεια της νύχτας σύμφωνα με την ουκρανική πολεμική αεροπορία
15 Μαρτίου, 2025
Τέμπη – Χούπας: Η Ελληνική δικαιοσύνη δεν έχει εργαλεία για να δικάσει
15 Μαρτίου, 2025
Στις 12:00 η εξόδιος ακολουθία του Μητροπολίτη πρώην Θεσσαλονίκης, Άνθιμου προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου
15 Μαρτίου, 2025
Έως τους 26 βαθμούς ο υδράργυρος σε όλη τη χώρα, στους 30 βαθμούς θα φτάσει στη βόρεια Κρήτη – Έρχεται και η αφρικανική σκόνη
15 Μαρτίου, 2025
Σερβία: Συλλαλητήριο διοργανώνουν το Σάββατο οι φοιτητές στο Βελιγράδι – Επεισόδια και συλλήψεις το βράδυ της Παρασκευής
15 Μαρτίου, 2025
Ταχύτητα και αποτελεσματικότητα οι προτεραιότητες του πρώτου υπουργικού συμβουλίου
15 Μαρτίου, 2025