Αλεξανδρούπολη: Οι αγρότες του Έβρου συναντήθηκαν με τον Κώστα Αρβανίτη

Στην Αλεξανδρούπολη, οι αγρότες του Εβρου παρουσίασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και της Ευρωομάδας “The Left”, Κώστα Αρβανίτη.

Η συνάντηση έγινε στο ξενοδοχείο που ήταν προγραμματισμένη για αργότερα, η συνάντηση της 15μελούς επιτροπής των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα στον Έβρο, με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρη Αυγενάκη.

Οπως σημειώνει η τοπική σελίδα pameevro.gr, οι αγρότες του Έβρου, συζήτησαν σε ήρεμο κλίμα με τον Ευρωβουλευτή, ζητώντας του μάλιστα διευκρινήσεις για τα ζητήματα που τους απασχολούν, τις πράσινες μεταρρυθμίσεις των Βρυξελλών, οι οποίες έχουν επηρεάσει την κοινή αγροτική πολιτική.

Αξίζει να σημιεωθεί ότι σύμφωνα με το focustonevro.gr, οι αγρότες δεν συνάντησαν τον Υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς ο Υπουργός δεν εμφανίστηκε στο καθορισμένο ραντεβού που είχε στην Αλεξανδρούπολη, με τον Κώστα Αρβανίτη να δέχεται σχετικές διαμαρυρίες για την απόφαση του κ. Αυγενάκη.

Σημειώνεται πως ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, πραγματοποίησε πολυήμερη περιοδεία στον Έβρο, με επαφές και συναντήσεις με φορείς του νομού από την Ορεστιάδα μέχρι την Αλεξανδρούπολη.