thesstoday.gr

Αλεξανδρούπολη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 14χρονου

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 14χρονου οποίος έχασε τη ζωή του στην Αλεξανδρούπολη.

Ανείπωτος πόνος στην Αλεξανδρούπολη, στην κηδεία του 14χρονου που σκοτώθηκε μια μέρα μετά τα γενέθλιά του. Οι γονείς και οι στενοί συγγενείς στα μαύρα, όπως οι φίλοι, οι εκπαιδευτικοί και οι συμμαθητές του άτυχου αγοριού. Όλοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τα όσα έγιναν από τη μια στιγμή στην άλλη. Όταν ο μικρός πάτησε στο τζάμι του φωταγωγού, ενώ βρισκόταν στην ταράτσα με τον πατέρα του και βρέθηκε στο κενό από ύψος. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Με την τραγική είδηση να ταξιδεύει γρήγορα σε ολόκληρη τη χώρα.

Το μεσημέρι το αδικοχαμένο παιδί, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία. Συντετριμμένοι οι γονείς λύγισαν κατά την εξόδιο ακολουθία, με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης Άνθιμο να λέει χαρακτηριστικά ότι «είναι μια δύσκολη για εμάς στιγμή» αφουγκραζόμενος την οδύνη των συγγενών, καθώς ο παππούς του 14χρονου, είναι ιερέας.

«Ήταν καλό παιδί, όλοι τον αγαπούσαν» έλεγαν συγγενείς του, με καθηγητές και συμμαθητές, να τον συνοδεύουν και εκείνοι στην τελευταία του κατοικία. Στις εικόνες του thesstoday.gr, βλέπουμε τον κόσμο που θέλησε να αποχαιρετήσει το άτυχο παιδί στην Αλεξανδρούπολη.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τέμπη: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο – Η συνομιλία του σταθμάρχη με τον ρυθμιστή έλξης
14 Μαρτίου, 2025
Ηγετικό στέλεχος του ISIS σκοτώθηκε από ιρακινές δυνάμεις
14 Μαρτίου, 2025
Η Moody’s αναβάθμισε την Ελλάδα
14 Μαρτίου, 2025
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 76-74: Κόκκινο το ντέρμπι
14 Μαρτίου, 2025
Αντιρώσος ακτιβιστής δολοφονήθηκε στην Οδησσό
14 Μαρτίου, 2025
Τζιν Χάκμαν: Σε ποιον αφήνει περιουσία 80 εκατ. δολαρίων
14 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο άνδρας που χτυπούσε την 22χρονη σύντροφό του για να τον πληρώνει
14 Μαρτίου, 2025
Φρίκη στο Μεσολόγγι: Κατήγγειλε τον πατριό και τον αδερφό της για ασέλγεια στην ανήλικη αδερφή της
14 Μαρτίου, 2025
ΣτΕ: Αναβλήθηκε για τις 28 Μαρτίου 2025 η συζήτηση για τον νέο φορολογικό νόμο
14 Μαρτίου, 2025
Διώξεις για τα βίντεο από τα Τέμπη
14 Μαρτίου, 2025