thesstoday.gr

Αλεξανδρούπολη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 14χρονου

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 14χρονου οποίος έχασε τη ζωή του στην Αλεξανδρούπολη.

Ανείπωτος πόνος στην Αλεξανδρούπολη, στην κηδεία του 14χρονου που σκοτώθηκε μια μέρα μετά τα γενέθλιά του. Οι γονείς και οι στενοί συγγενείς στα μαύρα, όπως οι φίλοι, οι εκπαιδευτικοί και οι συμμαθητές του άτυχου αγοριού. Όλοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τα όσα έγιναν από τη μια στιγμή στην άλλη. Όταν ο μικρός πάτησε στο τζάμι του φωταγωγού, ενώ βρισκόταν στην ταράτσα με τον πατέρα του και βρέθηκε στο κενό από ύψος. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Με την τραγική είδηση να ταξιδεύει γρήγορα σε ολόκληρη τη χώρα.

Το μεσημέρι το αδικοχαμένο παιδί, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία. Συντετριμμένοι οι γονείς λύγισαν κατά την εξόδιο ακολουθία, με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης Άνθιμο να λέει χαρακτηριστικά ότι «είναι μια δύσκολη για εμάς στιγμή» αφουγκραζόμενος την οδύνη των συγγενών, καθώς ο παππούς του 14χρονου, είναι ιερέας.

«Ήταν καλό παιδί, όλοι τον αγαπούσαν» έλεγαν συγγενείς του, με καθηγητές και συμμαθητές, να τον συνοδεύουν και εκείνοι στην τελευταία του κατοικία. Στις εικόνες του thesstoday.gr, βλέπουμε τον κόσμο που θέλησε να αποχαιρετήσει το άτυχο παιδί στην Αλεξανδρούπολη.