Αλιβέρι: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την κακοποίηση της 12χρονης από τους γονείς της

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας και αφορούν την κακοποίηση 12χρονης από τους ίδιους της τους γονείς στο Αλιβέρι. Το κορίτσι μετά τους ξυλοδαρμός φέρεται πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ακοή της.

Για το περιστατικό, που έχει σοκάρει το πανελλήνιο και αποκαλύφθηκε μετά από την έκθεση του κοριτσιού που παρουσίαζε ανοιχτά για τον Γολγοθά που βίωνε, μίλησε το πρωί της Πέμπτης 6/2 ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος εξηγώντας: «Υπήρχαν από γονείς παιδιού με το οποίο πηγαίνει μαζί στο σχολείο το κορίτσι, αναφορές για την 12χρονη για φρικτή κακοποίηση, ότι η μητέρα την έβαζε να κάνει δουλειές, να προσέχει τα μικρότερα αδέλφια της και αν δεν έκανε κάτι καλά την χτυπούσε και μάλιστα έφθασε να έχει πρόβλημα με την ακοή της».

«Εμείς ενημέρωσαμε την Εισαγγελία και την Αστυνομία, διασταυρώσαμε ότι θα λάβουν άμεσα υπόψη η Εισαγγελία και η Αστυνομία την υπόθεση. Βάλαμε ένδειξη κατεπείγουσα στην αναφορά μας, δεν την βάζουμε σε όλες, αλλά εδώ μπήκε γιατί καταλάβαμε ότι υπήρχε ζήτημα για την ακεραιότητα και την ζωή του παιδιού» τόνισε.

Ενδοοικογενειακή βία

«Το κορίτσι πήγαινε για πέντε ημέρες με μάσκα στο σχολείο και δεν την έβγαζε, γιατί είχε σημάδια στο πρόσωπο»

Ο Γιώργος Παπαδάκης συμπλήρωσε ότι το παιδί εξετάστηκε από ειδικούς και βρέθηκαν ευρήματα κακομεταχέιρισης, ενώ δημοσιογράφος από την Εύβοια προσέθεσε πως «το κορίτσι πήγαινε για πέντε ημέρες με μάσκα στο σχολείο και δεν την έβγαζε, γιατί είχε σημάδια στο πρόσωπο. Ειπώθηκε για έκθεση, όμως δεν ήταν έκθεση, αλλά ένα σημείωμα που έγραψε το κορίτσι σε συμμαθήτρια του, όπου περιέγραφε πως το κακομεταχειρίζονταν οι γονείς του. Ειπώθηκε στην αρχή για 10χρονο παιδί, ήταν το αδελφάκι της 12χρονης».

«Η παιδοψυχολόγος του σχολείου ενημέρωσε τον διευθυντή και εκείνος κάλεσε τους γονείς για να τους ενημερώσει ότι υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες σε βάρος τους και να δει τι συμβαίνει, καλή πρόθεση τους κάλεσε. Όμως, οι γονείς χτύπησαν την 12χρονη και μόλις γύρισαν από το σχολείο, όπου τους ενημέρωσε ο διευθυντής για όσα είπε το παιδί περί κακοποίησης, το χτύπησαν και χθες όταν δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση» πρόσθεσε κλείνοντας.




Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Αμαλιάδα: Το προφορικό αίτημα της ΕΛ.ΑΣ στην τριμελή επιτροπή
12 Μαρτίου, 2025
Βόλος: Σπαραγμός στην κηδεία της Κερασίας και του Κώστα, του νιόπαντρου ζευγαριού που σκοτώθηκε σε τροχαίο
12 Μαρτίου, 2025
Υπόθεση Αμαλιάδας: Αναλαμβάνει η Τριμελής Επιτροπή Ιατροδικαστών – Θα επανεξετάσει το πόρισμα Γκότση
12 Μαρτίου, 2025
Φωτιά σε διαμέρισμα στο Παγκράτι – Απεγκλωβίστηκαν άνθρωποι από το κτίριο
12 Μαρτίου, 2025
Κίνηση στους δρόμους: Στο κόκκινο ο Κηφισός – Τροχαίο στην έξοδο της Μεταμόρφωσης
12 Μαρτίου, 2025
Πειραιάς: Θρίλερ με γυναίκα που εξαφανίστηκε σε πλοίο με προορισμό την Χίο
12 Μαρτίου, 2025
Τέμπη: Πώς εντόπισε η οικογένεια του Βάϊου Βλάχου πού είχαν μεταφερθεί τα χώματα από το ξεμπάζωμα
12 Μαρτίου, 2025
Συγκλονίζει η μητέρα του Βάιου Βλάχου που χάθηκε στα Τέμπη – «Το παιδί μου βρέθηκε στη ρίζα ενός δέντρου»
12 Μαρτίου, 2025
Σοκάρουν οι ιατροδικαστές για τον 3χρονο Άγγελο που σκότωσαν στο ξύλο: Μετακινήθηκαν κομμάτια του εγκεφάλου από τα χτυπήματα
12 Μαρτίου, 2025
Κικίλιας: «Η τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της ασφάλειας των πολιτών»
12 Μαρτίου, 2025