Allou Fun Park: Στο μικροσκόπιο η αντλία νερού – Ψάχνουν γιατί «κόλλησε»

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. και του πραγματογνώμονα, που θα διοριστεί θα εξακριβώσουν τα αίτια του ατυχήματος

Στην αντλία παροχής νερού θα επικεντρωθεί η έρευνα για το ατύχημα με τέσσερις τραυματίες που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Allou Fun Park στου Ρέντη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το τρενάκι-βάρκα θα έπρεπε να πέσει μέσα στο νερό, ωστόσο, φαίνεται -από την πρώτη εικόνα- να κόλλησε η αντλία παροχής νερού, με αποτέλεσμα να μη διοχετεύει την απαραίτητη ποσότητα νερού, να πέσει η στάθμη, το τρενάκι να βρει αντίσταση κατά την κάθοδό του και οι επιβαίνοντες να εκσφενδονιστούν πάνω σε φυτά και θάμνους.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. και του πραγματογνώμονα, που θα διοριστεί για να εξακριβώσει τα αίτια του ατυχήματος, θα επικεντρωθεί στην αντλία για να διαπιστωθεί εάν σταμάτησε η παροχή νερού και για ποιο λόγο συνέβη αυτό.

Οι τραυματίες είναι μία 21χρονη, μία 22χρονη, ένας 24χρονος και ένας 25χρονος. Πιο σοβαρά τραυματίστηκε ένας από τους δύο νεαρούς, ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- έσπασε τρία πλευρά. Ο δεύτερος νεαρός τραυματίστηκε στο κεφάλι, η μία κοπέλα στο θώρακα και η άλλη κοπέλα υπέστη διάσειση.

Ο υπεύθυνος του πάρκου συνελήφθη για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γερμανία: Πρώτο κόμμα το CDU/CSU σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Προβάδισμα του CDU/CSU δείχνουν τα πρώτα exit polls – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Η ετυμηγορία της κάλπης – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Ο απεσταλμένος του Τραμπ στην Ουκρανία αναμένει να υπογραφεί αυτή την εβδομάδα η συμφωνία για τα ουκρανικά ορυκτά
23 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλεία: Μεθυσμένος οδηγούσε με τον 4χρονο γιο του στην αγκαλιά – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το παιδί
23 Φεβρουαρίου, 2025
«Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα – Έβλεπα το ταβάνι κι έκλαιγα»: Συγκλονίζουν τα θύματα του γυναικολόγου στη Ρόδο
23 Φεβρουαρίου, 2025
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου: «Σύντομα μπορούμε να έχουμε τη λύση του μυστηρίου – “Κλειδί” ο ιατρικός φάκελος»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανατροπή στην υπόθεση»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκινούν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης
23 Φεβρουαρίου, 2025
Φον ντερ Λάιεν: «Έγινε απολογισμός με τους Στάρμερ και Μακρόν για τις επαφές τους με την Ουάσινγκτον»
23 Φεβρουαρίου, 2025