Αμαλιάδα: Επιστροφή στο σχολείο και τετ α τετ οι δύο μαθητές μετά το μαχαίρωμα

Ο 15χρονος που μαχαιρώθηκε επιστρέφει στο σχολείο του στην Αμαλιάδα, μαζί με τον 16χρονο δράστη. Ο τελευταίος δηλώνει μετανιωμένος…

Στο σχολείο τους επιστρέφουν οι δυο έφηβοι που ενεπλάκησαν την προηγούμενη εβδομάδα σε αιματηρό καυγά στο προαύλιο. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και η εισαγγελέας αναμένει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον τραυματισμό του 15χρονου από τον συμμαθητή του.

Οι δυο νέοι αναμένεται να βρεθούν σήμερα πρόσωπο με πρόσωπο στο σχολείο τους. Σύμφωνα με το δικηγόρο του 16χρονου που κατηγορείται για τον τραυματισμό του συμμαθητή του, ο δράστης έχει μετανιώσει για την πράξη του και θα επιστρέψει στο σχολείο του ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές της Εισαγγελέως.

Εν τω μεταξύ στο νοσοκομείο Αμαλιάδας με έντονη αδιαθεσία μεταφέρθηκε χθες το πρωί ο διευθυντής του 1ου Γενικού Λυκείου Αμαλιάδας, την ώρα που είχε συνάντηση με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας κ. Βασίλη Δημητρέλλο.

Ο κ. Δημητρέλλος είχε επισκεφθεί τον διευθυντή για να μιλήσουν για το περιστατικό με το μαχαίρωμα του 15χρονου από τον 16χρονο συμμαθητή του και σύμφωνα με πληροφορίες, ξαφνικά μπροστά στον κ. Δημητρέλλο αισθάνθηκε έντονη δυσφορία.