Αμαλιάδα: Τι λέει η μάνα του παιδιού που πέθανε στα χέρια της 24χρονης

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατο των τεσσάρων παιδιών στην Αμαλιάδα, με την 24χρονη Ειρήνη να έχει εμπλοκή σε όλες τις περιπτώσεις.

Σήμερα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε η Κατερίνα, της οποίας το μωρό έφυγε από τη ζωή, ενώ προηγουμένως το είχε αφήσει για να της το προσέχει η 24χρονη.

Αρχικά ρωτήθηκε για το αν ισχύει ότι η Ειρήνη είχε τραβήξει φωτογραφίες του νεκρού παιδιού με τη γυναίκα να απαντά θετικά τονίζοντας ότι «Ισχύει αν και εγώ το έμαθα μετά από πολύ καιρό. Έψαξα να τη βρω, όχι για να μαλώσω μαζί της, αλλά για να μου εξηγήσει τον λόγο που τραβούσε φωτογραφίες το μωρό. Δεν μπορούσα να τη βρω και δεν μπορούσα να κινηθώ νομικά χωρίς να ακούσω και τη δική της εκδοχή».

Για το πότε άρχισε να διερωτάται για την κατάληξη του παιδιού της απάντησε: «Μετά το τελευταίο παιδάκι ήθελα να μάθω τι έχει γίνει. Άνοιξα την υπόθεση του δικού μου παιδιού, για να μπορέσω να καταλήξω, να πάρω μια απάντηση, για να δω πώς θα κινηθώ. Είπα ότι δεν κατηγορώ, έχω υποψίες και, αν φταίνε οι γιατροί, θα κινηθώ όπως πρέπει».

Στη συνέχεια η Κατερίνα ρωτήθηκε γιατί άφησε το παιδί της με την Ειρήνη, αφού ήξερε ότι έχει προβληματική συμπεριφορά.

«Όταν εγώ εμπιστεύτηκα να αφήσω το παιδί μου στα χέρια της Ειρήνης, δεν έδειχνε τίποτα από όλα αυτά που μόλις είπατε. Απλά στη ζωή της ήταν άστατη, αλλά δεν μου είχε δείξει ποτέ κάτι παράλογο, κάτι, οτιδήποτε θα μπορούσε να έχει σχέση με παιδιά», απάντησε.

Για τη μοιραία μέρα που πέθανε το παιδί της είπε: «Δεν το είπε σε εμένα, το είπε σε ένα γνωστό μας άτομο. Δεν είπε ποτέ σε εμένα ούτε στον τότε σύντροφό μου ότι το παιδί έφυγε από τη ζωή. Όταν την πήρε ο τότε σύντροφός μου και τη ρώτησε τι έγινε με το παιδί του απάντησε “Αντράκο μου, το παιδί είναι μια χαρά, μην ανησυχείς“».

Για τη στιγμή που έμαθε ότι το παιδί της δεν είναι καλά είπε: «Όταν πήγα στο νοσοκομείο και ρώτησα τους γιατρούς τι γίνεται με το μωρό που απάντησαν “Περιμένετε γιατί προσπαθούμε να το επαναφέρουμε“».

«Τη ρώτησα μετά την ταφή του παιδιού μου τι έχει γίνει και δεν μου απαντούσε, με κοίταζε σαν χαμένη», είπε η γυναίκα, ενώ όταν την ξαναρώτησε για το τι συνέβη απάντησε: «Κατερίνα, άκουσα έναν ήχο. Δεν μπορούσε να αναπνεύσει το παιδί και μελάνιασε».

«Στην πορεία έμαθα για τις φωτογραφίες, για δύο πόζες που είχε βγάλει το παιδί», τόνισε.

Ερωτηθείσα για το αν το παιδί αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, απάντησε ότι δεν είχε κανένα «ούτε κληρονομικό, ούτε γονιδιακό, ήταν μια χαρά. Φανταστείτε ότι δεν χρειάστηκε να κάτσει καθόλου στη θερμοκοιτίδα».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Μαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα: Ήμουν επιφυλακτική στην αρχή και τώρα πολύ χαρούμενη
28 Οκτωβρίου, 2024
Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Κασσελάκης κάνει γκελ και καλά θα κάνουν να αφήσουν τον κόσμο να αποφασίσει»
28 Οκτωβρίου, 2024
Κυνουρία: Τουρίστας πέθανε κατά την διάρκεια εκδρομής με σκάφος
28 Οκτωβρίου, 2024
Ηλίας Μουλάς: Δεν μου αρέσει η αγένεια, την έχω αντιμετωπίσει σκληρά, χωρίς να δίνω μια δεύτερη ευκαιρία
28 Οκτωβρίου, 2024
Ειρήνη Μουρτζούκου: «Δεν κρύβομαι, οι αρχές γνωρίζουν πού βρίσκομαι»
28 Οκτωβρίου, 2024
Καρκίνος παχέος εντέρου: Διευκρινήσεις για τα self – test από το Υπουργείο Υγείας
28 Οκτωβρίου, 2024
Σαλομέ Ζουραμπισβίλι: Η Ρωσία βοήθησε στη νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος
28 Οκτωβρίου, 2024
Ξεκίνησε στο Παρίσι η δίκη του Ζεράρ Ντεπαρντιέ για σεξουαλική επίθεση σε δύο γυναίκες
28 Οκτωβρίου, 2024
Ισραήλ: Ο Μαρουάν Μπαργούτι δέχθηκε άγρια επίθεση στο κελί της απομόνωσης του
28 Οκτωβρίου, 2024
Νέες ταυτότητες: Τι αλλάζει στη διαδικασία για τον προγραμματισμό των ραντεβού
28 Οκτωβρίου, 2024