«Αν μας ξαναδείτε θα είναι δύσκολα τα πράγματα» – Έκτακτη ενημέρωση από Τσιόδρα-Χαρδαλιά

Η ατάκα του Νίκου Χαρδαλιά στην τελευταία κοινή του ενημέρωση με τον Σωτήρη Τσιόδρα, δείχνει και το πόσο επικίνδυνη είναι η κατάσταση (ξανά), με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε έκτακτη ενημέρωση.

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης, οι Τσιόδρας και Χαρδαλιάς θα ενημερώσουν για τις εξελίξεις με συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν, στις 18:00 το απόγευμα, στο Υπουργείο Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι στην τελευταία τους live τηλεοπτική ενημέρωση, στις 26 Μαΐου, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είχε πει ότι έπειτα από 72 ημέρες σχεδόν καθημερινής ενημέρωσης, πλέον η επικοινωνία θα έμπαινε σε μία νέα φάση.

«Βρισκόμαστε στην τέταρτη εβδομάδα της β΄φάσης. Από το δύσκολο «Μένουμε Σπίτι» έχουμε περάσει στο «Μένουμε Ασφαλείς»» είχε πει ο κ. Χαρδαλιάς, εμφανώς συγκινημένος και είχε προσθέσει πως «από αύριο η επικοινωνία μας μπαίνει σε νέα φάση. Ένας κύκλος κλείνει αλλά παραμένουμε σε εγρήγορση και επιφυλακή».

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε εκφράσει τότε την ελπίδα ότι δεν θα προκύψει ξανά ποτέ η ανάγκη για καθημερινή ενημέρωση. «Αν μας ξαναδείτε να κάνουμε ξανά καθημερινά ενημέρωση με τον κ. Τσιόδρα, αυτό θα σημαίνει ότι τα πράγματα θα έχουν δυσκολέψει ξανά» είχε πει.

Πλέον, οι δύο άνδρες επιστρέφουν, καθώς τα πράγματα δυσκόλεψαν ξανά…