Cristiano Ronaldo (Juventus F.C.); Torino 07-12-2018 Allianz Stadium Football Calcio Serie A 2018/2019 Juventus - Inter Foto Federico Tardito / OnePlusNine / Insidefoto

Αν όχι τώρα Ίντερ, πότε;

Την Παρασκευή είχαμε το πολύ μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης με τη Λάτσιο θριαμβεύτρια (μας έδωσε και το εύκολο ταμείο στις κάρτες), σήμερα όμως όλη η χώρα, αλλά και ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα έχουν την προσοχή τους στραμμένη στο Μιλάνο, καθώς έχουμε ένα από τα πιο κλασικά ντέρμπι του κόσμου.

Το γνωστό στους… μυημένους Derby d’ Italia, ή απλά το Ίντερ-Γιουβέντους, μια κόντρα που κρατάει πολλές δεκαετίες και ξεκινάει από τις αρχές του 1960 και συνεχίζεται στις μέρες μας. Μάλιστα, η Γιουβέντους κατηγορεί εδώ και χρόνια την Ίντερ πως ήταν πίσω από το σκάνδαλο «Καλτσιόπολις», που την έστειλε στη β’ κατηγορία και της αφαίρεσε δυο τίτλους.

Μάθε τα πάντα για τα προγνωστικά στοιχήματος

Ίντερ: Με αλλαγές στη σύνθεσή της μεσοβδόμαδα χρειάστηκε τη συμβολή του Λουκάκου, ο οποίος πέρασε σαν αλλαγή για να νικήσει τη Φιορεντίνα στην παράταση. Γενικότερα, ο Βέλγος έχει γίνει ο βασικός εκπρόσωπος των επιθέσεων των «νερατζούρι» και η παρουσία του είναι σημείο αναφοράς. Ο Κόντε δε θα έχει απουσίες για το μεγάλο ματς πέραν των μακροχρόνιων, ενώ όλοι στο στρατόπεδο της Ίντερ γνωρίζουν πόσο μεγάλη ώθηση θα τους δώσει μια νίκη απέναντι στη μόνιμη πρωταθλήτρια.

Γιουβέντους: Με πολλά όχι και τόσο γνωστά πρόσωπα στο αρχικό της σχήμα, η Γιουβέντους τα βρήκε «σκούρα» στην έδρα της μεσοβδόμαδα κόντρα στη μαχητική Τζένοα για το Κύπελλο και χρειάστηκε τη μισάωρη παράταση για να τη «λυγίσει». Το μυαλό όλων είναι φυσικά στο ματς κόντρα στην Ίντερ, κατά το οποίο η «μεγάλη Κυρία» καλείται να αποδείξει ακόμα μια φορά φέτος (το έκανε κόντρα στη Μίλαν) ποιος είναι το… αφεντικό στη χώρα, ακόμα και όταν δεν είναι στα καλύτερά της. Σημαντική απώλεια ο Πάολο Ντιμπάλα, ο οποίος θα λείψει μαζί με τους Άλεξ Σάντρο, Κουαδράδο και Ντε Λιχτ από την αποστολή, στην οποία όμως γύρισε υγιής ο Μοράτα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όντας απαλλαγμένη (χωρίς φυσικά να το επιζητεί) από την Ευρώπη, η Ίντερ έχει ως μοναδικό στόχο φέτος την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 10 ολόκληρα χρόνια. Η Γιουβέντους είναι από τους βασικούς της αντιπάλους και η πιο σταθερή στην κορυφή όλο αυτό το διάστημα. Για να μην πάει ακόμα μια σεζόν στα… σκουπίδια, η Ίντερ οφείλει να πάρει αυτή τη νίκη και έχει τα μέσα για να το κάνει. Ο άσος στο 2.40 από τον Stoiximan.

Καθημερινά δωρεάν picks και στατιστικά για το στοίχημα στο Betpicks.gr

-Ad-