Ανακοίνωσε Σλούκα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του Κώστα Σλούκα στο ΣΕΦ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Σλούκας έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε, καθώς ήταν σφοδρή επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα και η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε το γεγονός για να βάλει στο ρόστερ της έναν από τους κορυφαίους γκαρντ στην Ευρώπη.

Ύστερα από πέντε χρόνια, ο Σλούκας επιστρέφει στο λιμάνι. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι για τριετές συμβόλαιο με τις απολαβές του να είναι λίγο κάτω από τα 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ο πρώην γκαρντ της Φενέρμπαχτσε θα αποτελέσει τον νέο ηγέτη του Ολυμπιακού, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Βασίλη Σπανούλη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Σλούκα

“ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Κώστα Σλούκα.

Ο Έλληνας γκαρντ συναντήθηκε με τους προέδρους της ομάδας κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και έδωσαν τα χέρια για να επιστρέψει στο λιμάνι και να φορέσει ξανά τη φανέλα με τον έφηβο με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2012 και το 2013.

Ο 30άχρονος πλέι μέικερ θα είναι «ερυθρόλευκος» για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ολοκληρώνοντας το ρόστερ για τη νέα σεζόν, θέλει να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες στους χορηγούς της ομάδας μας και ιδιαίτερα στη BWIN γιατί σε μια πολύ δύσκολη περίοδο όχι μόνο για τον αθλητισμό αλλά για όλη την κοινωνία παρέμειναν στο πλευρό μας και με την πολύτιμη αρωγή τους συνεχίζουμε να δημιουργούμε με οδηγό τις αξίες που εκφράζει ο Ολυμπιακός”.