Ανακοίνωση εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας το «Χαμόγελο του Παιδιού» καθώς μια 17χρονη κοπέλα εξαφανίστηκε από την περιοχή των Άνω Πατησίων, με τα ίχνη της να αγνοούνται από το μεσημέρι της Κυριακής, 31 Μαρτίου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε ανακοίνωση το βράδυ της Δευτέρας σχετικά με την εξαφάνιση μιας 17χρονης κοπέλας από την περιοχή των Άνω Πατησίων. Οι αρχές έχουν χάσει κάθε ίχνος της από το μεσημέρι της Κυριακής, 31 Μαρτίου.

Πρόκειται για την 17χρονη Ορνέλλα Ντόντζου Κεουφάκ με καταγωγή από το Καμερούν.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» όπως αναφέρει ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης, σήμερα 01/04/2024 και προχώρησε άμεσα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων τηςανήλικης, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν της ζωή της σε κίνδυνο.

Η ανήλικη έχει ύψος 1,65 και κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά τύπου ράστα και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο το τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.