Ανατριχιαστική μαρτυρία – «Με βίαζε και σταματούσε μόνο όταν λιποθυμούσα»

Μια αδιανόητη ιστορία που προκαλεί φρίκη έζησε γυναίκα στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα σαν να μην ήταν αρκετός ο βιασμός κατ’ εξακολούθηση που δεχόταν, ο άνδρας έλεγε στη γυναίκα ότι θα κάνει ό,τι θέλει εκείνος και όποτε το θέλει.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ΣΚΑΙ, όλα ξεκίνησαν από τη γνωριμία τους μέσω facebook, όπου ο άνδρας δεν έδειχνε κανένα σημάδι του πραγματικού του εαυτού. Τα πρώτα σημάδια φάνηκαν όταν η γυναίκα έκανε το ταξίδι προς Θεσσαλονίκη και όταν έφτασε μετάνιωσε αμέσως την απόφαση της και σκέφτηκε να φύγει.

“Υπήρχε αλληλεπίδραση, κράτησε πάνω από ένα χρόνο η επαφή. Η συζήτηση ήταν καθημερινή, ανέβαζα κάτι, σχολίαζε, μιλούσαμε. Δεν φανταζόμουν ότι θα γίνει κάτι. Τελικά αποφάσισα να πάω να τον βρω. Φτάνω Θεσσαλονίκη είχαμε πει να έρθει να με παραλάβει από το τρένο, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Έφτασα 6:30 το πρωί, ήταν όλα άδεια, δεν γνώριζα και την πόλη. Τον ξανακαλώ, μου λέει ‘δεν μπορώ με πήρε ο ύπνος και είμαι λίγο μακριά, πάρε ένα ταξί κι έλα’. Του είπα μήπως να μοιράζαμε την απόσταση να έρθεις προς τα εδώ, τελικά πήγα εγώ.

Όταν έφτασα, σε μία απομακρυσμένη περιοχή, φοβήθηκα. Κοιτούσα δεξιά, αριστερά, τον πήρα τηλέφωνο και του λέω πού είσαι, ήταν κρυμμένος σε μια γωνία. Τελικά δεν ήταν αυτός που μου παρουσιαζόταν. Δεν ήθελα καν να πλησιάσω, αν ήμουν στο τρένο θα έπαιρνα το επόμενο να φύγω“.

“Έχω να πάω με γυναίκα 2,5 μήνες”

Όταν η γυναίκα γνωρίστηκε μαζί του, του είπε ότι είναι ψεύτης και θέλησε να φύγει. Ωστόσο, αυτός της το απαγόρευσε και της είπε ότι θα κάνει ό,τι επιθυμεί εκείνος. Στη συνέχεια ξεκίνησε να την βιάζει και δεν σταματούσε παρά μόνο όταν το θύμα έχανε τις αισθήσεις του.

“Είσαι ψεύτης, είσαι τελείως διαφορετικός, μου παρουσίαζες άλλο πρόσωπο τόσο καιρό. Θέλω να φύγω, πάρε τον σκύλο από την πόρτα Εκεί αυτός εκνευρίστηκε, ανέβασε τον τόνο της φωνής του και μου είπε «δεν έχεις να πας πουθενά».

Έχω να πάω με γυναίκα 2,5 μήνες. Θα κάνεις ό,τι θέλω, όπως το θέλω κι όποτε θέλω θα έρχεσαι. Μετά ξεκίνησε όλο αυτό που βίωσα. Δεν σταματούσε καθόλου, παρά μόνο όταν έχανα τις αισθήσεις μου”

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο βιαστής αποφάσισε μεετά από 24 ώρες που βίαζε την κοπέλα να βγάλει τον σκύλο του βόλτα, με την ίδια να δηλώνει πως “με εντυπωσίασε το γεγονός ότι βγήκε να πάει το σκυλί βόλτα σαν να μην συμβαίνει τίποτα κι εκεί βρήκα την ευκαιρία και έφυγα“.