Ανατροπή: Δεν έχει ζητηθεί λήψη DNA, για να αποδειχθεί εάν τα παιδιά ανήκουν στην οικογένεια των «παλαιοχριστιανών»

Για την οικογένεια των «παλαιοχριστιανών» από την Κορινθία μίλησε το πρωί της Τρίτης (20/2) σε συνέντευξή της η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου. Όπως τόνισε, δεν έχει ζητηθεί η λήψη DNA από τον εισαγγελέα.

Σήμερα, Τετάρτη, σημειώνεται πως αναμένεται να περάσει το κατώφλι των δικαστηρίων ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας «παλαιοχριστιανών», ο οποίος κρατείται στην Ασφάλεια Κορίνθου.

«Υπάρχει προκαταρκτική σε εξέλιξη που έχει διαταχθεί από αρμόδια εισαγγελέα στο ΑΤ Κορίνθου. Περιλαμβάνει την έρευνα μαζί με κοινωνικό λειτουργό στο σπίτι. Με εντολή εισαγγελέα επίσης απομακρύνθηκε το ένα ανήλικο παιδί της οικογένειας, 15 ετών» διευκρίνισε στο Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο η εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου.

«Δεν έχει ζητηθεί λήψη DNA για να αποδειχθεί εάν τα παιδιά ανήκουν στη συγκεκριμένη οικογένεια, αλλά έχουν ζητηθεί από τον εισαγγελέα έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι τα παιδιά ανήκουν σε αυτή την οικογένεια», είπε η Κωνσταντίνα Δημογλίδου.