Ανατροπή με τη στέψη του Καρόλου – Το «παρασκήνιο» και τα «μυστικά» της τελετής

Ο βασιλιάς Κάρολος μπορεί να έχει ανακηρυχθεί μονάρχης της Βρετανίας όμως η στέψη του ακόμα εκκρεμεί.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, η στέψη θα γίνει σε λιγότερο από μια ώρα μέσα στον επόμενο χρόνο στο Γουεστμίνιστερ αβαείο. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως θα υπάρχουν λιγότερα τελετουργικά και ότι θα έχει πολύ μικρότερη διάρκεια από την αντίστοιχη της Ελισάβετ το 1953.

Κι αυτό διότι  ο Κάρολος θέλει να περάσει το μήνυμα αλλαγής εποχής.  Για αυτό το λόγο αποζητά μια πιο μοντέρνα προσέγγιση που θα τιμά την παράδοση των διαδικασιών. Να σημειωθεί ότι η λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνει 2.000 άτομα και όχι 8.000 όπως είχε ακουστεί.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η επιλογή για το αν θα δοθεί το πράσινο φως για ένα πιο casual ντύσιμο στους καλεσμένους και για το ρόλο του πρίγκιπα Ουίλιαμ κατά την τελετή.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τραμπ: «Βρίσκομαι σε σοβαρές συζητήσεις με τον Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Μερτς: «Σημαντική νίκη για το ΕΛΚ και την Ευρώπη»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Σχηματισμός κυβέρνησης στη Γερμανία: Οι επιλογές του Μερτς – Οι συσχετισμοί και οι διαπραγματεύσεις
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Συγκλονίζει η μητέρα του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού – «Ο Γεράσιμος ακόμη ανασαίνει αλλά όπως ήταν δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Πλημμεληματική δίωξη σε έξι πρόσωπα για τον θάνατο 2,5 ετών κοριτσιού στον «Άγιο Στυλιανό» Θεσσαλονίκης
24 Φεβρουαρίου, 2025
Συντάξεις: Έξτρα έως και 12.000 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
Συντάξεις: Έξτρα έως και 12.000 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
24 Φεβρουαρίου, 2025
Διπλωματικές ζυμώσεις στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ: Με δικό τους ψήφισμα για την Ουκρανία οι ΗΠΑ – Η Γαλλία αναμένεται να προτείνει τροπoποιήσεις
24 Φεβρουαρίου, 2025
Φάμελλος: Η δικαιοσύνη δεν πρέπει να λειτουργεί ως μακρύ χέρι της κυβέρνησης – Η ευθύνη για την σύγκρουση των τρένων από το 2019 και μετά
24 Φεβρουαρίου, 2025
Μενίδι: Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο – Επί τόπου τα ΤΕΕΜ
24 Φεβρουαρίου, 2025
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών η τραγουδίστρια Ρομπέρτα Φλακ – Γνωστή για το “Killing Me Softly With His Song”
24 Φεβρουαρίου, 2025