Ανατροπή με την επίθεση σε εθελοντές στην Πάρνηθα – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την επίθεση που δέχθηκαν εθελοντές στην Πάρνηθα.

Σε αποκαλύψεις αναφορικά με την επίθεση σε εθελοντές στην Πάρνηθα, προχώρησε ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, βγάζοντας από το… κάδρο τα όσα ισχυρίζονται οι νεαροί που ξυλοκοπήθηκαν.

Σύμφωνα με τον κύριο Μπαλάσκα, τα άτομα που επιτέθηκαν είναι από την πρώην Σοβιετική Ένωση και μένουν στο Μενίδι. Μάλιστα, υπογράμμισε πως οι συλλήψεις θα γίνουν μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο κύριος Μπαλάσκας τόνισε πως οι εθελοντές «δεν αναφέρουν όλη την αλήθεια» και σύμφωνα με δικές του πληροφορίες όλοι οι εμπλεκόμενοι μόνο τυχαία δεν βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο στο δάσος.

Η Αστυνομία δεν πιστεύει το αφήγημα των τεσσάρων νεαρών και περιμένει να μιλήσει μαζί τους ώστε να ακούσει τι έχει συμβεί.
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία πάντως, φαίνεται πως οι επτά της συμμορίας δεν είδα απλά τους τέσσερις και τους ξυλοκόπησαν…
Σύμφωνα με το MEGA, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής διενεργεί εκτεταμένη έρευνα για τον εντοπισμό τυχόν χασισοφυτείας που μπορεί να υπήρχε στην ευρύτερη περιοχή.

Παλαιότερα είχαν εντοπιστεί στην συγκεκριμένη περιοχή χασισοφυτείες, η οποία μάλιστα είχε καεί στις φωτιές το καλοκαίρι του 2023.

Να σημειωθεί πως στην υπόθεση είναι πλέον και η Δίωξη Ναρκωτικών.