Ανατροπή με την Ρούλα Πισπιρίγκου – Τι συνέβη

Με γρήγορα βήματα, μάσκα για τον κορωνοϊό στο πρόσωπο και χειροπέδες στα χέρια, η 34χρονη κατηγορούμενη για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της, μπαίνει στο γραφείο της ανακρίτριας για να ζητήσει και να πάρει νέα αναβολή.

Λίγα λεπτά αργότερα βγαίνει κι οι κάμερες την καταγράφουν να μπαίνει στο όχημα της αστυνομίας που την περίμενε για να τη μεταφέρει πίσω στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Και πάλι με μαύρη φόρμα και αθλητικά παπούτσια χωρίς να κοιτάξει τις κάμερες και τους δημοσιογράφους σε κανένα σημείο. Το ίδιο ψυχρή στις τελευταίες εμφανίσεις της, ετοιμάζει την υπερασπιστική της γραμμή, με τον Αλέξη Κούγια, που το πρωί δεν ήταν μαζί της, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Η γραμμή Κούγια

H πλευρά της 34χρονης κατηγορούμενης φαίνεται πως έχει αποφασίσει να σηκώσει τους τόνους κατά δημοσιογράφων, αστυνομικών που πήραν μέρος στην έρευνα, ακόμα και γιατρών, που με τα πορίσματά τους έβαλαν τη μητέρα των αδικοχαμένων παιδιών στη φυλακή και με την πλάτη στον τοίχο.

O Αλέξης Κούγιας έδωσε χθες στο LIVE NEWS μια πρόγευση της γραμμής που θα ακολουθήσει.

Η 34χρονη βρέθηκε κατηγορούμενη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας το καλοκαίρι. Οι ιατροδικαστές Καρακούκης και Καλόγριας αξιολόγησαν όλα τα στοιχεία και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως τα παιδιά δολοφονήθηκαν.

Οι θάνατοι, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, προήλθαν και στις δύο περιπτώσεις από ασφυξία.

«Θα έχουμε εκπλήξεις»

Ο Αλέξης Κούγιας προαναγγέλλει στο LIVE NEWS εκπλήξεις. Δηλώνει πως οι τεχνικοί σύμβουλοι που εργάζονται για λογαριασμό της 34χρονης θα καταφέρουν να αποδομίσουν το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη κι Καλόγρηα.

Θα γίνει λόγος για μια δικαστική πλάνη με θύμα την πελάτισσά του και για κινήσεις της αστυνομίας που υπαγορεύονταν και επηρεάζονταν όπως τονίζει από δημοσιογράφους και τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο θάνατος του βρέφους στην κούνια του σπιτιού του, αποδόθηκε αρχικά σε μια σπάνια καρδιολογική πάθηση, την αγενεσία φλεβόκομβου. Όμως στο τελικό πόρισμα των δύο ιατροδικαστών γίνεται ξεκάθαρα λόγος για δολοφονία, με τον Αλέξη Κούγια να μιλάει για ένα παρασκήνιο που έβλαψε την 34χρονη.

Απολογείται στις 25 Νοεμβρίου

Το πρωί, η 34χρονη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, με την ίδια να βρίσκεται πάντα σε ανοιχτή γραμμή με τον Αλέξη Κούγια, τη μητέρα και την αδερφή της, που συνεχίζουν να την επισκέπτονται στις φυλακές.

Η κατηγορούμενη είναι προφυλακισμένη από τον περασμένο Απρίλιο για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και το προσεχές διάστημα αναμένεται να προσδιοριστεί η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

ΠΗΓΗ: MEGA