Ανατροπή! Ο αγαπημένος παίκτης που μένει τελικά εκτός Survivor – Ο λόγος

Το Survivor All Star αναμένεται να ξεκινήσει και έχουν ήδη αποφασιστεί ποιοι παίκτες θα συμμετέχουν στο μεγαλύτερο ριάλιτι επιβίωσης της ελληνικής τηλεόρασης.

Έχουν ξεκινήσει τα πρώτα εργομετρικά τεστ για τους παίκτες του ριάλιτι, ωστόσο ένας παίκτης κόπηκε στα τεστ, με αποτέλεσμα να μην τον δούμε στις οθόνες μας με την έναρξη του show, όπως ανέφεραν στην εκπομπή “Happy Day”.

Ο συγκεκριμένος πρώην παίκτης του ριάλιτι, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, έτσι ευχήθηκε καλή επιτυχία στους παίκτες που θα συμμετέχουν στο Survivor All Star, και επιβεβαίωσε ο ίδιος ότι δε θα διαγωνισθεί.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, λοιπόν, βρέθηκε μπροστά από τις κάμερες και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι:

“Δεν πέρασα εργομετρικά τεστ για το Survivor. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, να το απολαύσουν, να γυρίσουν όλοι υγιείς. Όπως καταλάβατε δε θα είμαι. Το έχω αποφασίσει μέσα μου, δε νομίζω να αλλάξει κάτι. Το έχω πει στην παραγωγή”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε λέγοντας ότι έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του για την τηλεόραση:

“Με τιμά η πρότασή τους και αισθάνομαι λίγο άβολα με τον κόσμο που θέλει να με δει, γιατί έχω δεχτεί πολλά μηνύματα και είναι πολύ όμορφο ο κόσμος να θέλει να σε δει, αλλά μέσα μου αισθάνομαι ότι θέλω να κάνω άλλα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση”.