Ανατροπή στη δολοφονία της Αναστάζια στην Κω – «Δεν σπάει», ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός

Το θρίλερ με τον δολοφονό τη 27χρονης Αναστάζια στην Κω παραμένει, καθώς ο 32χρονος βασικός ύποπτος της υπόθεσης «δεν σπάει», ενώ σήμερα αναμένεται να μεταφερθεί στον Ανακριτή.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι ίσως σήμερα αλλάξει η κατηγορία που αντιμετωπίζει, καθώς ο Μπαγκλαντεσιανός οδηγείται στον Ανακριτή με την κατηγορία της αρπαγής.

Την ίδια ώρα οι Αρχές επικεντρώνονται στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία ενδέχεται να προκύψουν ο δράστης ή οι δράστες της άγριας δολοφονίας της κοπέλας, ενώ στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει και τα τελευταία μηνύματα της νεαρής με τον σύντροφό της. Σύμφωνα με το Star, η 27χρονη έστειλε ένα μήνυμα φόβου στον σύντροφό της λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της, «έλα πάρε με, η κατάσταση ειναι περίεργη», έγραφε.

Τα στοιχεία αυτά χαρακτηρίζονται καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης που έχει σοκάρει το νησί της Κω, αλλά και το πανελλήνιο.

Ανατροπή με το μέρος, όπου δολοφονήθηκε
Φαίνεται πως έχουμε μία νέα τροπή, ως προς το μέρος, όπου δολοφονήθηκε η 27χρονη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA η Πολωνή πιθανότατα να μην δολοφονήθηκε σε εξωτερικό χώρο, αλλά σε σπίτι, στιγμιότυπα από το οποίο παρέθεσε ο τηλεοπτικός σταθμός.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει πως το άψυχο σώμα της 27χρονης Αναστάζια βρέθηκε σε χωράφι, όμως η άτυχη κοπέλα είναι πιθανόν να δολοφονήθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και στη συνέχεια ο δολοφόνος την μετέφερε εκεί.

Είναι πιθανό ο 32χρονος να παρέσυρε έξω από το σπίτι του την 27χρονη Αναστάζια με κάποια δικαιολογία και να την κατευθύνει στο εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Μάλιστα, η Αστυνομία έχει συλλέξει από το συγκεκριμένο σπίτι ό,τι στοιχειά βρήκε, ένα παπούτσι, αποτσίγαρα, τα οποία έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.

Το σημείο είναι τόσο κοντά που ο 32χρονος θα μπορούσε να την μεταφέρει μόνος του αλλά δεν αποκλείεται και η συμμετοχή άλλου προσώπου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η σορός της κοπέλας ήταν μέσα σε μεγάλες μαύρες σακούλες από χαλιά, όπου αντίστοιχες έχουν βρεθεί και στο εγκαταλελειμμένο σπίτι.