Ανατροπή στην δίκη του Τζόνι Ντεπ: Γιατί δεν εμφανίστηκαν οι πρώην του

H δίκη των αποκαλύψεων ανάμεσα στον Johnny Depp και την Amber Heard με τους δύο ηθοποιούς να βρίσκονται κανονικά ο ένας απέναντι στον άλλο στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου.

Η χτεσινή ημέρα ήταν κρίσιμη και την περιμέναμε πώς και πώς μιας και θα κατέθεταν υπέρ του πρώην συζύγου τους, δύο πρώην του Depp, πολύ διάσημες και πολύ αγαπητές.

Ο λόγος για την Winona Ryder και την Vanessa Paradis οι οποίες θα κατέθεταν μέσω βιντεοκλήσεις από τα σπίτια τους στην Γαλλία, όμως την τελευταία στιγμή η νομική ομάδα του Depp αποφάσισε να μην τις καλέσει.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού ανέφερε στο δικαστήριο πως πλέον έχει σημασία το αν ο Depp υπήρξε βίαιος στην Ηeard Κι όχι γενικά οπότε αποφάσισε να μην καλέσει ως μάρτυρες τις πρώην συζύγους. Βέβαια, η απέναντι πλευρά τόνισε πως αν η Paradis Και η Ryder κατέθεταν ως μάρτυρες θα έπρεπε να απαντήσουν σε ερωτήσεις δικές τους, οπότε η οπισθοχώρηση αυτή μπορεί να έγινε σκόπιμα.

Πάντως, την ίδια μέρα, τόσο η Paradis, όσο και η Ryder δημοσίευσαν από μία εκτενή ανακοίνωση στήριξης στα μίντια κατακεραυνώνοντας την Heard.

Oι ανακοινώσεις των Paradis και Ryder δημοσιεύτηκαν την όγδοη μέρα της δίκης και διαβάστηκαν από τον δικαστή της έδρας. Η 47χρονη Paradis η οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον Depp αναφέρει:

«Εργάζομαι ως μουσικός, τραγουδίστρια, συνθέτης, ηθοποιός και μοντέλο. Ξέρω τον Johnny για περισσότερα από 25 χρόνια και ήμασταν ζευγάρι για 14 χρόνια και έχουμε μεγαλώσει δύο παιδιά μαζί. Όλα αυτά τα χρόνια, ο Johnny είναι ευγενικός, γενναιόδωρος, καθόλου βίαιος και παρόντος ως πατέρας» και συνεχίζει τονίζοντας:

«Στα γυρίσματα των ταινιών, οι ηθοποιοί, οι σκηνοθέτες και ολόκληρα τα συνεργεία τον λατρεύουν μιας και είναι ταπεινός και σέβεται τους πάντες και είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε δει. Γνωρίζω τις κατηγορίες που έκανε η Amber Heard τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Πηγή: queen.gr

-Ad-