Ανατροπή στην εξαφάνιση της αστροφυσικού: Βρέθηκε αίμα στο κρεβάτι που δείχνει πολλά

Από το πρωί της Δευτέρας αγνοείται η 34χρονη αστροφυσικός Νatalie Christopher της οποίας τα ίχνη χάθηκαν στην Ικαρία.

Η ίδια είχε πάει για τζόγκινγκ, όμως δεν γύρισε ποτέ με τον 38χρονο σύντροφό της να δηλώνει την εξαφάνισή της και τις Αρχές να «χτενίζουν» την περιοχή και ένα στοιχείο – φωτιά να έρχεται να δώσει άλλη τροπή στην υπόθεση.

Οι εγκληματολόγοι εντόπισαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι του ξενοδοχείου που μοιραζόταν η κοπέλα με τον Κύπριο σύντροφό της, με τους ειδικούς να εξετάζουν αν πρόκειται για αίμα που οφείλεται σε απλή ρινορραγία ή σε βίαιο χτύπημα.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ένα εύρημα που μπορεί να δείχνει πολλά, ωστόσο ακόμα η υπόθεση δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Στην κατάθεσή του ο 38χρονος δήλωσε ότι όταν ξύπνησε γύρω στις 10:00 το πρωί δεν την βρήκε στο δωμάτιό τους και την κάλεσε στο κινητό τηλέφωνο. Εκείνη απάντησε και τον ενημέρωσε πως είχε πάει για τρέξιμο, όμως στην συνέχεια δεν έδωσε σήμα ζωής ούτε απάντησε σε μετέπειτα κλήσεις.

Πέραν των κηλίδων αίματος οι Αρχές επικεντρώνουν την προσοχή τους στο σημείο όπου εξέπεμψε σήμα για τελευταία φορά το κινητό της αγνοούμενης, ώστε να προσδιορίσουν καλύτερα το σημείο όπου εξαφανίστηκε. Προγενέστερες πληροφορίες ήθελαν το σήμα να μην απέχει πολύ από το ξενοδοχείο.

Επιπλέον, έχει ζητηθεί η άρση απορρήτου ώστε να διαπιστωθεί εάν η τελευταία κλήση ήταν εξερχόμενη ή εισερχόμενη.

-Ad-