Ανατροπή στην υπόθεση των παλαιοχριστιανών: Στην Αττική τα παιδιά, έρευνες σε μοναστήρια

Στην ορεινή Κορινθία ανακαλύφθηκαν πρόσφατα νέα στοιχεία σχετικά με μια οικογένεια παλαιοχριστιανών που ζούσε σε κατακόμβη.

Για έρευνες της αστυνομίας σε δύο μοναστήρια και σε διαμέρισμα που φέρεται να διέμενε η μητέρα του 45χρονου Μανώλη, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνης σήμερα, κάνουν λόγο νέα στοιχεία για την υπόθεση με την οικογένεια των παλαιοχριστιανών που ζούσε σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία.

Αυτά αναφέρθηκαν από τον ΑΝΤ1 και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα παιδιά, που αναζητούνται ακόμη, κινούνται στην περιοχή της Αττικής. Τα άλλα δυο παιδιά της οικογένειας παρέμειναν στο λαγούμι των παλαιοχριστιανών.

Ο 45χρονος, ο οποίος κρατείται αναμένεται να απολογηθεί στον εισαγγελέα.

Τι είπε συγγενής του
Συγγενής του 45χρονου που μίλησε στον ΑΝΤ1 ανέφερε για το προφίλ του 45χρονου.

«Ήταν πανέξυπνος, όταν πήγε στην Αθήνα συνδέθηκε με έναν παλαιοημερολογίτη παπά, και ασπάσθηκε την φιλοσοφία. Δεν είναι καθόλου επιθετικός, έχει μια πεποίθηση, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακός πατέρας. Αυτά που λένε για αιμομιξία δεν ισχύουν», ανέφερε.

Σε ερώτημα γιατί έχει κρύψει τα παιδιά ο συγγενής του απάντησε: «Φοβάται μην του τα πάρουν , 4-5 χρόνια ήταν στο βουνό, ο δήμος, η πρόνοια δεν ενδιαφέρθηκαν»

-Ad-