Ανατροπή στο θάνατο της 30χρονης: ««Δε μου έστειλε μήνυμα ότι ήθελε να αυτοκτονήσει»

Να διαχειριστεί το πένθος του και τον πόνο των τεσσάρων παιδιών του προσπαθεί ο σύζυγος της 30χρονης γυναίκας, η οποία το Σάββατο έπεσε με το αυτοκίνητό της σε γκρεμό 100 μέτρων, στο Κομπηγάδι Αχαΐας.

Μάρτυρας υποστηρίζει πως είδε τη γυναίκα λίγο πριν πέσει στο κενό να κλαίει, ενώ κάποια δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, που μετά «κατέβηκαν», άφηναν υπονοούμενα για τον ρόλο του συζύγου στο ατύχημα. Άλλα πάλι ανέφεραν πως δεν πρόκειται για ατύχημα, αλλά για αυτοκτονία.

Ο σύζυγος της γυναίκας, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και διέψευσε όλα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν.

«Δεν ξέρω τι συνέβη. Έχω πολλά ερωτήματα. Μας χώριζε μια απόσταση τριών λεπτών. Την ακολουθούσα με το αυτοκίνητο. Μέσα σε αυτά τα λεπτά της γύρισε το μυαλό και αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της; Ήμασταν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Ακόμα και μια μέρα πριν από το δυστύχημα κάναμε σχέδια», είπε.

Διέψευσε επίσης πως του έστειλε μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο, με το οποίο τον ενημέρωνε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ όπως είπε ανάλογο μήνυμα δε βρέθηκε ούτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρούσε η σύζυγός του.

«Κάθε πρωί παίρνω δύο καφέδες και πάω στο νεκροταφείο και κάθομαι στο μνήμα της, όπως κάναμε κάθε πρωί οι δυο μας. Έγραψαν μέχρι και ότι την κυνηγούσα με καραμπίνα, αλλά φυσικά το κατέβασαν. Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Είμαι συντετριμμένος και προσπαθώ να στηρίξω τα παιδιά μου», είπε.

Δεν έκρυψε ωστόσο πως έχει αρκετά ερωτήματα για τις συνθήκες του δυστυχήματος για τα οποία δεν έχει πάρει απαντήσεις.

-Ad-