Ανατροπή στον τελικό του GNTM: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια

Το GNTM 5 έριξε τίτλους τέλους καθώς οι τρεις φιναλίστ Μαρίτα Καθητζιώτη, Βικτώρια Μυροφορίδου και Αλεξία Τράικο διεκδίκησαν τον τίτλο του νέου Greece’s Next Top Model και έχοντας μόνο μία ευχή να κατακτήσουν τους περισσότερους βαθμούς από τους κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου, Γιώργο Καράβα και από το τηλεοπτικό κοινό, σε Ελλάδα και Κύπρο.

GNTM: Τα μοντέλα κρίθηκαν στις τρεις φάσεις της δοκιμασίας του GNTM με βάση την κίνηση, την υποκριτική, την έκφραση αλλά και το περπάτημα συγκεντρώνοντας βαθμολόγηση από το 1-10.

Στο κομμάτι της πασαρέλας η Μαρίτα συγκέντρωσε 27 βαθμούς (9-9-9 από Βίκυ Καγιά, Γιώργο Καράβα και Τάσο Σοφρωνίου αντίστοιχα), η Βικτώβρια 25 (8-8-9), ενώ η Αλεξία 23 (8-7-8).

Στη φωτογράφηση σε στυλ καμπαρέ η Μαρίτα έλαβε 24 πόντους (8-8-8), η Βικτώρια 26 (9-8-9) και η Αλεξία 27 (8-10-9).

Στην τελευταία δοκιμασία το challenge με το διαφημιστικό βίντεο η Μαρίτα κέρδισε 26 βαθμούς (9-9-8), η Βικτώρια 27 (9-9-9) και η Αλεξία επίσης 27 (8-10-9).

Έτσι με βάση τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής προηγούνταν η Βικτώρια Μυροφορίδου συγκέντρωσε 78 βαθμούς και ακολουθούσαν η Μαρίτα Καθητζιώτη και η Αλεξία Τράικο με 77.

Έτσι αυτός που θα αποφάσιζε για το επόμενο GΝΤΜ ήταν το τηλεοπτικό κοινό

“Συναδέλφισες πάρτε μια βαθιά ανάσα να σφίξει η κοιλιά να πονάει, κάτω οι ώμοι, χαλαρό το πηγούνι. Είναι η στιγμή σας θα πρέπει απόψε να έχετε το πιο ωραίο κοντινό που είχατε ποτέ στη ζωή σας. Χαλαρά τα χέρια, χαλαρά τα χείλη. Ωραία μάτια“, είπε η Βίκυ Καγιά πριν ανακοινώσει τη βαθμολογία του κοινού.


Η Αλεξία έλαβε 17 βαθμούς από το τηλροπτικό κοινό, καταλήγοντας πρώτη με 94 βαθμούς και η Μαρίτα δεύτερη με 86, αφού οι τηλεθεατές της χάρισαν 9 πόντους. Τρίτη βρέθηκε η μέχρι πριν την ψηφοφορία πρώτη Βικτώρια, καθώς με τους 4 πόντους που της έδωσαν οι τηλεθεατές ολοκλήρωσε την προσπάθειά της με 82.

Έτσι μεγάλη νικήτρια του GNTM 5 αναδείχθηκε η Αλεξία Τράικο.

Όμως εκτός από τα 50.000 ευρώ και τον τίτλο του νέου Greece’s Next Top Model κέρδισε και μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει από τα ΙΕΚ Άλφα, ένα ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την εταιρεία Georg Jensen, ένα ετήσιο συμβόλαιο με την Dust and Cream και ένα αυτοκίνητο Citroen Ami!