Ανατροπή: Τον δολοφόνησαν σε φιλικό σπίτι; – Ποιος είναι ο δράστης

Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται, όπως όλα δείχνουν, ο θάνατος του 53χρονου (κάτοικος Κρόκου Κοζάνης), που μεταφέρθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Πέμπτης στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης.

Σύμφωνα με το kozan.gr, δράστης φέρεται να είναι ένας 51χρονος, κάτοικος Κοζάνης, με καταγωγή από το Βελβεντό.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία (σε βάρος του 51χρονου), ενώ κατηγορίες αντιμετωπίζει ως συνεργός και μια 48χρονη που φέρεται να βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του συμβάντος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το τραύμα στο θώρακα του θύματος φέρεται να έγινε με μαχαίρι. Ο κατηγορούμενος που συνελήφθη και κρατείται, μέχρι κι αυτή την ώρα, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης, δεν έχει αποδεχτεί τις κατηγορίες. Kι οι δύο αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Κοζάνης.

Διερευνάται το ενδεχόμενο της δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, ο 53χρονος, κάτοικος Κρόκου, μετέβη σε φιλικό σπίτι στην Κοζάνη.

Κάποια στιγμή, τα άλλα δύο άτομα που βρισκόντουσαν μαζί του στο σπίτι (ένας άνδρας & μια γυναίκα,) πραγματοποίησαν κλήση στο ΕΚΑΒ λέγοντας ότι ο 53χρονος λιποθύμησε και έδειχνε να έχει απώλεια συνείδησης. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 53χρονο, στο Τμήμα Επειγόντων του νοσοκομείου, όπου οι γιατροί, πραγματοποίησαν προσπάθειες ανάνηψης οι οποίες όμως δεν απέδωσαν. Το αξιοσημείωτο είναι πως ο 53χρονος έφερε τραύμα, πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο, στην περιοχή του θώρακα, το οποίο κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς που διερευνούν ενδελεχώς την υπόθεση και για το ενδεχόμενο της δολοφονίας. Στην Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης κρατούνται τα δύο άτομα τα οποία βρισκόντουσαν μαζί με τον 53χρονο.

-Ad-