Αναβολή των εκλογών στο ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο Σωκράτης Φάμελλος

Την αναβολή των εκλογών στο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει – σύμφωνα με πληροφορίες – ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτης Φάμελλος.

Μάλιστα, αυτήν την ώρα μαζεύουν υπογραφές στελεχών που στηρίζουν το αίτημα του Σωκράτη Φάμελλου. Όλα αυτά, ενώ αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η ομιλία του Νίκου Παππά στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, νωρίς το απόγευμα, και φυσικά η ομιλία της Όλγας Γεροβασίλη, η οποία είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσει την υποψηφιότητα της για την προεδρία του κόμματος.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι διεργασίες, καθώς η αγωνία κορυφώνεται για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ και την παρουσία του στις Ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες μία ομάδα στελεχών, που κρατούν ουδέτερη στάση, ανέλαβε να πείσει τόσο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, όσο και την Όλγα Γεροβασίλη ότι θα πρέπει να κάνουν βήματα υποχώρησης.

Πιο συγκεκριμένα, η μεν αντιπρόεδρος της Βουλής δεν θα πρέπει να καταθέσει την υποψηφιότητα της για την αρχηγεία του κόμματος απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη, ο δε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κάνει δεκτές όλες τις προτάσεις που έχει καταθέσει η Όλγα Γεροβασίλη και να τις συμπεριλάβει στο τελικό κείμενο του συνεδρίου.