Ανδρέας Μικρούτσικος: Τι συνέβη με τη θεραπεία των γιατρών

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας παραμένει ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά από λοίμωξη του αναπνευστικού που υπέστη και έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, το βράδυ της Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου.

Η Έλενα Μαστραγγελή μίλησε στο «Happy Day» και αποκάλυψε τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.

Αναλυτικά, η σύντροφος του παρουσιαστή είπε: «Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Πήγα χθες αλλά δεν κατάφερα να τον δω, ήταν στη διαδικασία που τον ξυπνάνε. Η αποσωλήνωση δεν έχει γίνει θα γίνει σήμερα. Μια μέρα μετά είναι ακόμη καλύτερα και για εκείνον. Ανταποκρίθηκε στην θεραπεία των γιατρών. Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά είμαι εκεί. Κανένας γιατρός και ειδικά στην εντατική δεν μπορεί να είναι εντελώς αισιόδοξος αλλά είναι στον οργανισμό του Ανδρέα τώρα. Έχουμε δεχθεί πολύ μεγάλο κύμα αγάπης από τον κόσμο και τον ευχαριστώ. Πιστεύω ότι θα έχουμε πλήρη εικόνα το απόγευμα».

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε στην έναρξη της εκπομπής της την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου να μιλήσει για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, λέγοντας ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποσωλήνωσης.

«Να ξεκινήσω με κάτι πολύ σημαντικό γιατί έχετε στείλει άπειρα μηνύματα σε μένα και στην εκπομπή. Η κατάσταση του Ανδρέα Μικρούτσικου είναι σταθερή. Έχει αρχίσει η διαδικασία αποσωλήνωσης και στέλνουμε τις ευχές μας και τη θετική μας ενέργεια να πάνε όλα καλά. Είναι πολύ συγκινητικό το πόσο τον αγαπάτε» είπε η παρουσιάστρια.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
«Όπως τον ανάθρεψα, όπως τον καμάρωνα, δε θα γυρίσει ποτέ ξανά»: Συγκλονίζει η μητέρα του Γεράσιμου
24 Φεβρουαρίου, 2025
Παρέμβαση Μητσοτάκη για την Ουκρανία: Η Ελλάδα υποστηρίζει την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας
24 Φεβρουαρίου, 2025
Φρίντριχ Μερτς: «Ο κόσμος δεν πρόκειται να μας περιμένει» – Ελπίζει να έχει σχηματιστεί κυβέρνηση μέχρι το Πάσχα
24 Φεβρουαρίου, 2025
Βουλιαγμένη: Η πρώην αντιδήμαρχος Πειραιά Πασχαλίνα Καλαγιά είναι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή από τη φωτιά σε διαμέρισμα
24 Φεβρουαρίου, 2025
ΕΚΠΑ για σεισμούς στις Κυκλάδες: «Σβήνει» σταδιακά η σεισμικότητα – Ηρεμούν τα Ρίχτερ, κανένας σεισμός πάνω από 4 R
24 Φεβρουαρίου, 2025
Αλέξης Κούγιας: Η συγκινητική ανακοίνωση των συνεργατών του – «Βρισκόμαστε στο πλευρό του με την ίδια μαχητικότητα που μας έχει μεταλαμπαδεύσει»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου – Θα αποσυνδέσει τον θάνατο του 39χρονου από τα Τέμπη η μητέρα του
24 Φεβρουαρίου, 2025
ΑΑΔΕ – Επιχείρηση «Πυρετός το Σαββατόβραδο»: Στο μικροσκόπιο ο τζίρος 29 νυχτερινών κέντρων διασκέδασης
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης – Αναλυτικά τα βήματα
24 Φεβρουαρίου, 2025
Η Novibet επιλέγει τη Rakuten Viber για μια καθηλωτική αθλητική εμπειρία στην Ελλάδα
24 Φεβρουαρίου, 2025