Ανδρουλάκης από Ηράκλειο: Μαζί τελειώνουμε την Κυριακή το τανγκό της τοξικότητας που χορεύουν Μητσοτάκης- Τσίπρας

Με ομιλία στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Ηράκλειο έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη συγκινησιακά ομιλία του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θυμήθηκε τις μεγάλες συγκεντρώσεις του Ανδρέα Παπανδρέου στην ίδια πλατεία τη δεκαετία του ‘80 για να αναφερθεί στη συγκέντρωση του 1985, που όντας παιδί παρακολούθησε από κοντά την ομιλία του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

Η Κρήτη θα ξαναγίνει το κάστρο μας, θα ξαναγίνει πράσινη

“Το ΠΑΣΟΚ ξαναήρθε σε αυτή την πλατεία ενωμένο δυνατό”, είπε. ο κ. Ανδρουλάκης. “Η λεηλασία του ΠΑΣΟΚ τελείωσε, όπως το βρώμικο ’89. Το ΠΑΣΟΚ έπαθε και έμαθε, αυτοί παραμένουν αμετανόητοι και αυτό πρέπει να το πληρώσουν στην κάλπη της Κυριακής… Εγώ μιλάω για συνεννόηση, όχι για παζάρια εξουσίας. Την κυβέρνηση θα την καθορίσει ο λαός και όχι οι ολιγάρχες σε σκοτεινά δωμάτια, όπως μάθατε στο παρελθόν… Σας ζητώ από την πατρίδα του Ελευθέριου Βενιζέλου, όλοι μαζί να αγωνιστούμε και την Κυριακή με τον λόγο της αλήθειας, της αξιοπρέπειας, της προοπτικής, να γυρίσει η πατρίδα σελίδα. Έχουμε χρέος να κάνουμε την Ελλάδα ισχυρή και περήφανη πατρίδα. Είμαστε η παράταξη των μη προνομιούχων, της μεσαίας τάξης”.

Ο διχασμός “Μητσοτάκης- Τσίπρας” θα μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας

Ο κ. Ανδρουλάκης άσκησε σκληρή κριτική τόσο στον πρόεδρο της ΝΔ όσο και σε εκείνον του ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε κάθε δημοκρατικό πολίτη της χώρας να επιστρέψει στη μεγάλη αγκαλιά του ΠΑΣΟΚ. “Η νέα εποχή μας βρίσκει ενωμένους, όλους μαζί, ο στόχος είναι ένας, να γίνει το ΠΑΣΟΚ αντισυστημική δύναμη της Ελλάδας”, είπε χαρακτηριστικά, καλώντας κάθε Ελληνίδα και Έλληνα να επιστρέψουν στο μεγάλο σπίτι της δημοκρατικής παράταξης. “Εμείς είμαστε ανάχωμα, αποτρέπουμε τα χειρότερα σενάρια για την πατρίδα”, σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά

Ο κ. Ανδρουλάκης έκανε ειδική αναφορά στη δημοκρατική ταυτότητα της Κρήτης, που όπως είπε δεν επέτρεψε να φυτρώσει ποτέ στην Κρήτη η Χρυσή Αυγή.

Την ίδια ώρα είπε, ότι “ο κ. Μητσοτάκης άφησε τον Ηλία Κασιδιάρη να κάνει προεκλογική εκστρατεία, μέσα από τη φυλακή γι’ αυτό ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά”.

Προοδευτικοί είναι αυτοί που έχουν για δεξί χέρι τον Αντώναρο;

Από την άλλη στρέφοντας τα βέλη του προς τον κ. Τσίπρα διερωτήθηκε εάν “προοδευτικοί είναι αυτοί που έχουν για δεξί χέρι τον Αντώναρο;”, ενώ πρόσθεσε πως “είναι ντροπή να λέει ο Μπαρμπαρούσης θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ”

“Η νέα γενιά είναι περήφανη”, είπε και “απορρίπτει τα pass”, ενώ κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι ακολουθεί πρακτικές του πατέρα του με τις υποκλοπές.

-Ad-