Ανδρουλάκης: Με παρακολουθούσαν για να μην βγω πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε ότι τον παρακολούθησαν γιατί δεν ήθελαν να βγει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Επισημαίνει ότι δεν μπορεί να συγκυβερνήσει με τον κ. Μητσοτάκη, γιατί ο πρωθυπουργός έχει εμμονή μαζί του.

O Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης είπε: «Το ΠΑΣΟΚ θα πάρει πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό που δίνουν οι δημοσκοπήσεις».
«Αγωνίζομαι για να γίνει το ΠΑΣΟΚ ισχυρό κόμμα γιατί ισχυρή κεντροαριστερά θα είναι ανάχωμα στην αλαζονεία, τον αυταρχισμό και το πελατειακό κράτος», πρόσθεσε στην συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Πρέπει να στηρίζουμε δυνάμεις αξιόπιστες. Υπάρχουν δύο επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Ο κ. Τσίπρας ήρθε στην εξουσία λέγοντας θα σκίσω τα μνημόνια, έφερε νέα. Έλεγε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, μην πληρώνετε και με νόμο του παρέδωσε δισεκατομμύρια κόκκινα δάνεια στα funds και χύνει κροκοδείλια δάκρυα σε σπίτια ανθρώπων που είναι λίγες μέρες από την έξωση. Αυτά τα πράγματα είναι αδιανόητα».

Και συνέχισε: «Ο κ. Μητσοτάκης ήρθε και τι είπε; Θα κάνει βιώσιμη ανάπτυξη με καλές θέσεις εργασίας, θα έχουμε υγιή δημοσιονομικά και σεβασμό στους θεσμούς. Και τι είδαμε; Ένα παρακράτος υποκλοπών, έχει εκτεθεί διεθνώς η χώρα με τα παιχνίδια της ΕΥΠ και του ανιψιού του. Σίγουρα γνώριζε για τις υποκλοπές. Διότι είχε προηγηθεί η ιστορία του κ. Κουκάκη. Δεν θα ρώτησε τους συνεργάτες του; Προκαλεί την νοημοσύνη του ελληνικού λαού ο τρόπος που χειρίζεται ο κ. Μητσοτάκης θέματα σοβαρά ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Φαίνεται ότι δεν έχει ενσυναίσθηση».

«Με παρακολουθούσαν γιατί δεν ήθελαν να βγω πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επισημαίνει ότι τον παρακολούθησαν γιατί δεν ήθελαν να βγει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Επισημαίνει ότι δεν μπορεί να συγκυβερνήσει με τον κ. Μητσοτάκη, γιατί ο πρωθυπουργός έχει εμμονή μαζί του.

«Ξέρω γιατί με παρακολουθούσαν. Γιατί δεν ήθελαν να βγω πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Δεν ήμουν κίνδυνος για τη Δημοκρατία, ήμουν για τη Νέα Δημοκρατία και αυτό δείχνει και την παρακμή του συστήματος εξουσίας. Είναι και αυτός ένας λόγος που δεν θέλω να συγκυβερνήσω, αλλά δεν είναι ο μόνος λόγος. Ένας άνθρωπος που λέει ότι ο Ανδρουλάκης έχει εμμονή μαζί μου, ποιος έχει εμμονή; Αυτός που παρακολουθούσε εμένα ή εγώ; Δεν είναι μόνο οι υποκλοπές. Στην οικονομία, ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι πάμε πολύ καλά, αμφισβητεί τα επίσημα στοιχεία του ΟΟΣΑ,» είπε.