Ανείπωτη θλίψη – Πέθανε η Βάσω Σπερδούλη μόλις στα 51 της χρόνια

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε χθες στον Πύργο η είδηση του θανάτου της Βάσως Σπερδούλη, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Η 51χρονη γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες είχε ένα ατύχημα πριν από λίγες ημέρες, μέσα στο σπίτι που έμενε, το οποίο της προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι. Χθες έχασε την μάχη που έδινε -σε νοσοκομείο της Πάτρας- για να κρατηθεί στη ζωή προκαλώντας λύπη στους οικείους της και σε όλους όσοι την γνώριζαν.

Η εκλιπούσα ήταν ένας άνθρωπος κοινωνικός και πρόσχαρος που πρόσφερε απλόχερα το χαμόγελο της σε όλους. Με τον σύζυγο της Μάκη Παναγιωτόπουλο (επιχειρηματία) είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, την Αλεξία και τον Διονύση.

Επί σειρά ετών ήταν μια διακριτική παρουσία στο «Κάστρο» στον Άγιο Ανδρέα Κατακόλου όπως θα την θυμούνται άνθρωποι όλων των ηλικιών που σύχναζαν στο συγκεκριμένο χώρο αλλά και στο «Καβάτζα» στον Πύργο.

Η Βάσω Σπερδούλη το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας που δεν έμελλε όμως να είναι αυτό που θα της στερήσει τη ζωή… έφυγε αφήνοντας πίσω της μια γλυκιά ανάμνηση στον κόσμο που την γνώριζε και την αγαπούσε.

Η κηδεία της Βάσως Σπερδούλη θα γίνει σήμερα, στις 6 μ.μ., από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Σαλμώνης.

Πηγή: patrisnews.com