Ανείπωτη τραγωδία: Νεκρά δύο αδέρφια 6 και 7 ετών

Δυο μικρά αδέρφια, ηλικίας μόλις 6 και 7 ετών, σκοτώθηκαν σε φρικτό δυστύχημα με το αυτοκίνητο της γιαγιάς τους, το οποίο είχαν πάρει κρυφά.

Το τραγικό περιστατικό συνέβησ στο Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών, και οι λεπτομέρειες του τραγικού δυστυχήματος προκαλούν ανατριχίλα.

Τα δυο αδερφάκια περίμεναν να κοιμηθεί η γιαγιά τους για να πάρουν κρυφά τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Πίσω από το τιμόνι του οδηγού καθόταν ο 7χρονος ενώ ο αδερφός του στο κάθισμα του συνοδηγού.

Το αυτοκίνητο ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, βγήκε εκτός δρόμου, χτύπησε ένα προστατευτικό κιγκλίδωμα και τινάχτηκε στον αέρα. Όταν προγειώθηκε ξανά στο έδαφος άρπαξε φωτιά. Τα δυο παιδιά πέθαναν επί τόπου.

Το τραγικό περιστατικό διερευνά η αστυνομία του Μιζούρι καθώς οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τα παιδιά βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο είναι αδιευκρίνιστες και στηρίζονται μόνο στην κατάθεση της γιαγιάς.

Υπάρχει όμως και μια άλλη παράμετρος που ερευνά η αστυνομία αλλά και η Εθνική Διεύθυνση Δρόμων των ΗΠΑ: Το αυτοκίνητο φαίνεται να ακούμπησε πρώτα σε ένα σαμαράκι πριν βγει εκτός δρόμου και «εκτοξευτεί».

-Ad-